Gelinlik Modelleri kızlar gelinliğimi değiştirdim bir bakınn

okulum

RABBİ HEBLİ MİNES SALİHİN
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2012
3.313
1.155
448
askıda ki ilkti..içime sinmedi sonradan..gittiim değiştirdim sağolsunlar değişim yaptılaarr..yorum bekliyoruumm şimdii

Eklentiler

• $1060914_10201444957514996_112753837_n[1].webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 82
  • $DSCF7603.webp
    6 KB · Görüntüleme: 112
Diğer gelınlıkte tadılat yaptırmamışmıydın..?bu gelınlığın guzel alttada dantel var diğerinden farklı olarak .yakışmış bence mutlulukla gıt.nd kdra aldın geljnlığını

daraltılacaktıı ama telefonda sormuştum kız gönderdik galiba ama gelin konusun demiştii gittim sağolsun sahibi olan bey çook yardımcı oldu terziye göndermemişlerr bende gittim bunu beğendiim şimdi içime sindii..

teşekkür ediyorum kızlaar yüzüm gülüyoorr artııkkk:)..

Senın ıcıne sınmış ne guzel .çokta guzel olmuş zaten .

senin gelinliğini çok beğendim ben seninkinde böle dantel vardı etek ucunda dedimm öle bişe alayııımm..valla çokk dgüzel olmuş sanaa daaa...kafanda sıkıntı olmasıınn hiiçç..

Çok tşk ederım:)))))Saçlarını nasıl yapacaksın belırledınmı

Çok tşk ederım:)))))Saçlarını nasıl yapacaksın belırledınmı

ben topuzdu hep aklımdakii bu gelinlikte sırtım açık ipikli arkası..bende hiiçç öle açık bişe giymemiştiiimm..saçlarımı kıvırcık yaptıracam çıtçıt mı diyolar ondan yaptıracam bir nebze kapanıırr duvak da var zateeenn ..saçımı hep aaçık kullanırıım arkadaşlar toplu saç yakışmıyo derlerdi o yüzden de topuzdan vazgeçtiiimm..sen nasıl yaptıracaksıınn..

Ben topuz yaptırcam.gelınlıklı resmındekının duzgun halı olacak ıns .duvagıda sacımınustunden taktırıyorum ona gore sectım zaten .ustu bombelı dunduz topuz benımkı

evet biliyorum bende seviyorum da bana yakışmıyorr o topuz çook hoşş duruyoorrr çookk güüzelllll.......mutlu olalım inşALLHH

Canım üzerinde çok yakışmış etek kısımları ayrıca çok güzel duruyor herşeyden önce içine sinmişya en güzeli o işte huzurla giy inşallah

Canım üzerinde çok yakışmış etek kısımları ayrıca çok güzel duruyor herşeyden önce içine sinmişya en güzeli o işte huzurla giy inşallah

nehirnilimm çook teşekkür ederimm sağoll canıım benimm..çook sağoooollll..aynen öle içine sinmesi gerekk

Kesinlikle çok iyi bir değişim olmuş önemli olan senin içine sinmesi mutlulukla giy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…