Gelinlik Modelleri kızlar gelinlik modelim nasıl

İlk baktığımda, elbisemi, gelinlikmi ne olduğunu anlayamadım. Gelinlik gibi durmuyor. Hem abartılı, hem model kötü, hemde rengi. Ben hiç beğenmedim şahsen. Kesinlikle bunu alma canım:19:

birbirinden ayrı duran parçalar var göz yoruyor bence...
gelinlikçileri gezerken illaki farklı olacak diye garip gelinlikler seçmemelisiniz bence...
nacizane fikrim bütünlüğü olan sizi ön plana çıkarcak gelinliklere bakmanızdır

Gelinlik usteki o islemeler yuzunden seni biraz kilolu gostermis bence.Bence biraz daha bak.O ust okadar suslu olmasin daha sade olsun bence.Mutluluklar dilerim:34:

arakadaşlara katılıyorum fiziğin çok düzgün belin incecik daha güzeel bişey bakabilirsin o arkaya doğru uzanan parlak kumaş ve fiyonk göz tırmalıyo bence kolay gelsin inş zor iş :80:

walla etekleri perdeyi andiriyor:1:
daha guzel bi model bulursun bence, fiziginde guzel, biraz daha gez.. ayrica mutluluklar dilerim..

hic begenmedim... cok göz yoruyor..
modeli güzel degil ve hic güzel dikilmemis bence...
fiziginiz güzel, size daha cok yakisacak bir gelinlik bulabilirsiniz... :34:

Gelinlik modeli olarak kötü bir seçim bence garip bir gelinlik anlamadım ki nasıl bunu tasarlamışlar..Bence başka modellere bakın sizi daha şık gösterecek modellere

gelinlik güzel ama.bence daha güzel birşeyler bulabilirsin.:34:...ahhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhh:97: keşke şimdi evlenseymişim..:19:..şimdiki gelinlikler muhteşem............:63::63:....

üst kısım o kadar üstten başlayıp o kadar aşağılara kadar iniyor ki insanı anormal gösteriyor bu model.bu kadar uzun bir gövde olamaz yani saçmalık.alt tarafta karman çorman bir şey.

Ne yazık ki şu noktası güzel diyebileceğim tek bir nokta bile yok.Başka modeller bakmalısınız bence de.​

Back
X