Bu kısmı anlamadım?Ruyam da ise rizam disinda seyler yapiliyor bana ya da rahatsiz ediliyorum
Ruyamda tacız ve benzeri durumlar goruyorumBu kısmı anlamadım
Evde de tek durmak istemiyorum mesela esim hep evde ama ev iki katli butun isiklari yakiyorum bu ara korkuyorum odafan odaya gecmeye su son 1 haftadir daha fazlaStrese dayalı olabilir mi?
Annem böyle oluyor.
Çok stres yaptğında olur,birde evde gezer,korkarak uyanır felan.
ben ruya goruyordum ruya gorurken de telefonda konusuyordum esimin sesine uyandim elim kulagimdaydi ruyada konusuyorsun elin bos dedi dalga gectti gulmeye basladi hatta tam olarak ney bennde cozemedimUyku felci halk dilinde karabasan benzeri birşey mi?
Daha önce hiç doktora gitmediniz galiba.Son gittiğiniz doktor ne dedi?ben ruya goruyordum ruya gorurken de telefonda konusuyordum esimin sesine uyandim elim kulagimdaydi ruyada konusuyorsun elin bos dedi dalga gectti gulmeye basladi hatta tam olarak ney bennde cozemedim
16-17 yaşından beri oluyormuş.Bende bebek ve deprem haberlerlerinden sonra çok rüya görüp ani uyanmalar yaşadım yavaş yavaş geçiyor. Çok plan yapıp çok düşünüyorsunuzdur. Ben bebek kustumu, acaba uyandımı, döndü mü diye düşünmekten tam uykuya geçemiyormuşum o arada rüyalar fazlalaşıyormuş. Yatmadan bi papatya çayı içip kafanızı boşaltın.
Gittim cocukluktan beri gidiyordum hatta bu gebelik planlari vs almak istemedim. bayadir da kullanmiyordum zaten . Doktor ilac yazmak istedi fakat gebelikte riskli olacagini soylediDaha önce hiç doktora gitmediniz galiba.Son gittiğiniz doktor ne dedi?
Bir teşhis kondu mu?Gittim cocukluktan beri gidiyordum hatta bu gebelik planlari vs almak istemedim. bayadir da kullanmiyordum zaten . Doktor ilac yazmak istedi fakat gebelikte riskli olacagini soyledi
Evet teshisim bulunuyor cocukluk yaslarimdan beri konuldu uzun sureli duzenli bazen duzensiz tedavi oldum. Fakat biraz karmasik durumlarim var emdr ve sema terapi goruyordum ve cok maliyetliydi birakmak zorunda kaldim . Sadece ilaclar destekleyici olmuyor.Bir teşhis kondu mu?
Uzun zamandir oluyordu zaten fakat su bir haftadir arttiCok yorgun oldugum zamanlar bende boyle konusuyorum. Her gece mi ayni seyi yasiyorsunuz?
Uzun zamandir oluyordu zaten fakat su bir haftadir artti
Evet eger gebelik var ise zaten ne kadar maliyetli olursa olsn direk terapi alacagim ilac yerine bebegim etkilensin istemiyorumO zaman tetikleyen birsey var demekki. Allah yardımcınız olsun. Gebelik durumunuz netlesince doktorunuzla tekrar gorusun derim
Geçmişte yaşadığınız bastırdığı iz bir olay yaşadınız mı ? Ben anne ve babamı küçükken kaybettim babama da çok bağlı bir çocuktum rüyalarımda babamı hep kötü görürüm bizi terk etmiş gibi ve ağlayarak uyanırım ya da eşim uyandırır.doktor babamın ölumunu kabul edemedigimi ve ölum duygusunu bastırıp terk ettiğini bilinç altına kodladigimi söyledi. Bir olaya uzulduysem ve içime attiysam da ruyamda abimin ismini sayiklayip ağlıyormusum bunu da eşim söyledi. Bu da abime olan sevgimden arkadaş gibi büyüdüğümüz için siginagim olarak görüyormusum. Sizde de böyle durumlar var mı ? Malesef rüyalar bilinçaltında kodladigimiz farkında olduğumuz ya da olmadığımız şeylerle alakalı zihninizi kurcalayan ne varsa yüzleşmenizi öneririm.Kizlar merhaba iyi geceler hepinize
Benim bir problemim var pek problem mi onu da bilmiyorum
Gece surekli uykumda konusuyorum
Bazen de uykumdan argo kullanarak cigliklar ile uyaniyorum kendi sesime esim saskinlikla bakiyor
Bu gun de uykum da elimi kulagima goturup alo diye konusuyormusum(trajikomik buna demek istedim) esim soyledi
Ki ruyamda da telefonda konusuyordum
Esim gulerek uykunda konusuyorsun elini kulagindan cek diyince uyandim
Ayrica kabus gordugum zaman butun gunum berbat geciyor
Ruyam da ise rizam disinda seyler yapiliyor bana ya da rahatsiz ediliyorum
Esimin psikolojisi bozulmasin diye soylemiyorum 16 17 yaslarimdan beri boyleyim. Biliyordum konustugumu ama bu aralar neden bu kadar artti bilmiyorum. Gecen gun paikiyatriste gittim sirf bunun icin gebelik suphem oldugu icin ilac yazmadi.
Evet eger gebelik var ise zaten ne kadar maliyetli olursa olsn direk terapi alacagim ilac yerine bebegim etkilensin istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?