Kızlar gerçekten yardıma ihtiyacım var. Lütfen yorumlarınızı yazın

Saol cnm iyi dileklerin için . Valla İnan sezeryan ya da normal Doğum hiç farketmez sağlıklı sağ Salim gelsinler de . Sen de hiç onu düşünme . Tabi normali en sağlıklısı ama şimdi en ufak şeyde sezeryana dönülüyor Zaten

Aynen öyle canım sende sağol ama insan ileri haftalarda korkuyor içine erken doğum olurmu korkusu doğuyor, böyle bişey içime doğmuştu rabbim beternden korusun inşallah. Evet meleğim sağlıklı olsunda ben hiç bişey yapmamaya sezeryanada razıyım.

19 haftalik hamileyim 6 haftadan beri senin anlatigin seyi yasiyorum hatta suan bile asiri derece bir kanamam var hic bir sekikde durmadan kanio pplesentadan gelio diyolar genellikle 24. haftada geciyormus ama bazi gebeliklerde doguma kadar devam edqebilirmis o ciger gibi dedigin sey kanamadan kaynakli olusan kan pihtisi merak etme bendende geliyor yasadigim yerdeki doktorlara guvenmeyip turkiyenin en iyi perinatologuna gittim oda ayni seyleri soyledi yatarak atlaticaz bu donemi is falan yapma hic yat mumkun oldugunca

Gerçekten mi? Çok teşekkür ederim ben gidemedim perinatoloğa, sadece 3 doktor gezdim hepsi de bebekte birşey Yok dedi canım. Ben de yatarak geçircem yeter ki doğsun bebeğim . Ondan sonra birlikte hoplar zıplarız Ama o kocaman pıhtılar beni çok korkutmuştu. Gerçi iki gündür yatıyorum . Çok şükür tek damla gelmedi. Ama bana şey gibi geliyor böyle yatarken içerde birikecek o kan, sonra yine bir yerde pıhtı gibi kanla karışık atacak kendini. Ve ben yine korkucam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…