Kızlar göbişiniz ne zaman çıktı?

NerYun

Bir ben var,benden içerde
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
823
0
96
41
İstanbul
Sevgili anne adayları şu an 13+2 haftalık hamileyim. Oldukça da kilolu hamile kaldım. Sanki göbişim çıkmaya başladı mafoldumben.Daha da erken diye düşünüyorum. Sizlerin ilk göbişiniz ne zaman çıktı? opuyorumnanaktan

14+3 haftalık hamileyim, sadece 1 buçuk kilo aldım ama herkes farkediyor :)) Belim çok inceydi, sanırım bu durumda daha çabuk belli oluyor.

16.haftada başladı benimki zayıf hamile kaldığım halde son 1haftadır oldukça belli
kişiden kişiye değişir ama

evet cnm o kişiye göre degişiyo ben 32 haftalık oclam nerdeyse daha yeni cıktı sayılır görsen en fazla 6 aylık falan dersn arkadasım 3.5 aylık hamile cıktı bile diyo vüct yapınla alakalı yane zemuszemus

Keşke benim de öyle olsa...
Hamilelik çok güzel bir duygu, her şeye değer; ama erkenden de göbeğimin çıkmasını istemiyorum sanki mafoldumben
Zamanı gelince çıksın, ne bileyim 5.ayda falan sempatiksalakcinni

sen öle hissediyosun dur cnm belki benmkide 5.aydan sonra cıkmaya basladı yeni yeni belli oluyo ama hamile oldugum ama ben kocaman karnım olsun isterdim :CüvCüv:
işte olan cıkmasın diyo cıkmayandacıksın diyo terslik işte ama olsun cıksın cnm nezmn bidaha böle akrnın cıkcak bukadar rahat yemek yiceksn bosver rahat ol cıksın opuyorumnanaktan

Canım çok haklısın, çıkarsa çıksın ne yapalım bayanssulusmile

Valla bende daha ilk aydan kotlarımı giyemedim... :) 1,70 boy 70 kilo ile kaldım ama göbeğim zaten vardı ve hamile kalınca içime çekemedim birden şiştim şu an 11 haftam bitti ve gören 4-5 aylık der kilomda 72,5 oldu baya karnım var benim çok hoşuma gidiyo :) olsun doğumdan sonra gider hepsi....

aynen bende 9 haftalığım karnım belli olmaya başladı bile.her gören anlıyor.kızıma hamileykende öyleydi.

16. haftada çikti gobegim 65 kilo ile hamile kalmistim 3 kilo vermistim simdi 64 kiloya yukseldimmm ve 17 haftalik hamileyim :)

Kızlar, bu çoğunuzun da bildiği gibi vucüt yapısıyla ilgili opuyorumnanaktan
Ne yapalım, elimizden bir şey gelmiyor.Çıktığı kadar çıkacak artık :lepi:

17. haftadan sonra cıktı göbiş sorunluydu hamileliğim.ikinci hamileliğim bünye meselesi bence.

valla tatlım benim 2 aylıktı kabarmıştı hafif. şimdi 3 ay bitti resmen voleybol topu var önümde. 53.9 la kaldım hamile şuan 53.5 kiloyum. heryerim aynı hamilelik öncesindeki gibi ama göbek dediğim gibi. o 4.5 5 aylıkken çıkıyo demeleri hikaye inanmayın hiç.

valla arkadaşlar benim göbiş zaten vardı millet bebek diye sevmeye başladı bile ki ben daha 11+2yim.hatta ben kilo bile verdim.ama olsun artık o göbişte bi bebiş var ve önemli hissettiryor ilk defa beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…