Kızlar göbişiniz ne zaman çıktı?

bende 14 haftalık hamileyim ben epey bi kilolu hamile kaldım ve şimdiye kadar 1.5 kilo aldım. ama hala göbek çıkmadı. olan beniim kendi göbüşüm:)) elleyince ufak bi sertlik hissediliyor ama dışardan bişi yok. bende çıksın istiyorum. gerçi diyorum nerkadar geç çıkarsa okadar iyi hem hareket açısından hem gerilme ve çatlama açısından.

16. haftadan sona çıkmaya başladı benimkide ....
ama kişiden kişiye değişiyor tabii

merhaba ben kötü bir gebelik geçiriyorum. 11 kilo verdim 15 haftalık gebeyim göbegim geç çıkar anca verdigim kiloları alırım.herkese sağlıklı gebelikler diliyorum

bende 13+2 yim ama sanki 5-6 aylıkmış gibi göbeğim var dr o bebek göbeği değil gaz dedi. ilerde normale dönecek merak etme dedi..

Bizde bugün 11+5 günlük olduk, karnim 7.haftadan beri gazdan dolayi sisti ve zaten karin genis ama ince belliyim simdi ise gaz falan kalmadi ve karnimin buyudugü belli hatta migdeden baslayip asagi dogru iniyor. Cok hosuma gidiyor, gören artik belli diyor bir kac hafta önce ise insanlar kilo aldigimi sandigi icin bisey demiyormus kaydirigubbakcemile3

12 haftalıkken ben onu doktora sordum. bebek olması mümkün değil o göbek demişti

kizlar çok gaz oluyor ya ondan sisiyor, bir ara afedersiniz acayip gegiriyordum simdi rahatim çok sukur :)

baya bi gegirgen olmustum yani haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…