Doktor bugün günlük 225 gonalf'ye ek olarak 1er doz da luveris verdi. Nedenini anlamadım. Araştırdım çok kulanan da bulamadım. sizlerden de bunu kullanan oldu mu? Ne işe yarıyor. Prospektüsü gonalf'ye benziyor. Ayrıca bir de "cetrodite" başladım. Anlayacağınız kevgire dönmüş durumdayım kafamçokkarıştı
canım ben de senin gibi Gonal F, cetrotide ve luveris kullanıyorum. luveris menegonla eşdeğer bi ilaçmış. FSH var içeriğinde. bana takviye olsun diye verdi doktor. Benim Gonal F dozum çok yüksek. Gelişimler pek iyi değil dedi. moralim çok bozuk. Bu 4. denemem. zaten erkek infertilitesi vardı buna bir de benim yumurta sorunum eklendi. hayrlısı bakalım. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın...
canım ben de senin gibi Gonal F, cetrotide ve luveris kullanıyorum. luveris menegonla eşdeğer bi ilaçmış. FSH var içeriğinde. bana takviye olsun diye verdi doktor. Benim Gonal F dozum çok yüksek. Gelişimler pek iyi değil dedi. moralim çok bozuk. Bu 4. denemem. zaten erkek infertilitesi vardı buna bir de benim yumurta sorunum eklendi. hayrlısı bakalım. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın...
Moralini bozma. İnsan okudukça neler görüyor, hepsini boşuna konuşuyoruz aslında kısmetse oluyor sanırım :) Ben de pazartesi gideceğim heyecanla bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar bende yeni başladım iğnelere bu gün doktorum babada luvaris verdi benimde kafam karıştığı için BURDAN araştırıyordum şu an hala kullanan devam eden varmı acaba