• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR GORUCU MEVZUSU COK KARİŞİK DEĞIL BI EL ATIN

Ay kizlar simdi birisyle taniştirildim baya da kafa yapimiz uydu herseyi istedigim gibi tek sorun benden buyuk ve yaşını gosteriyo ve kilolu baya bunun üzerinde cok durmali miyim evlilikte sorun olur mu nasil düşünmem lazim ?
Herşeyin istediginiz gibi oldugunu sipsak anladiniz mi?17 senede hala bazen kafa yapım uygun mu bu herifle diyen ben🥱 tipi önemsemeyin 5 sene sonrada simdiki hale gelebilir neticede :d galp önemli kütküt atıyorsa varsın olsun..

Bu kafa yapısıyla olur. Bu ne şekilcilik ? Adamın karakteri hiç etkilememiş olacak ki , sadece tipi falan yazmışsınız. Piknik tüpü gibi bahsettiğinize göre. Piknikte işe yarar. Ne diyeyim böyle soruya :KK70:
Ya dümduk yazdim aslinda ailem etkiliyo daha yeni oldugundan duygumda yok o yuzden boyle yazdim

Herşeyin istediginiz gibi oldugunu sipsak anladiniz mi?17 senede hala bazen kafa yapım uygun mu bu herifle diyen ben🥱 tipi önemsemeyin 5 sene sonrada simdiki hale gelebilir neticede :d
Ay son cümle rahatlatti yani bilirsiniz gorucu usulunde sartlar uyuyo tanimaya başlasam mi diye sordum aslinda

Güzelim kilolu, irili diye diye ben en son boğuluyordum. Kriterlerimi değiştirdim. Denemekten zarar gelmez. Denemek şart biraz mıncıklamak gerek.

Evlenince mıncıklarsan pisman olabilirsin.
Ay sagolun ya ne guzel pozitif bakiyosunuz ailemin sozundeyimdir genelde onlarda ay ben yapamam fln diyince ablamlar hani bi şüpheye düştum

Ay kizlar simdi birisyle taniştirildim baya da kafa yapimiz uydu herseyi istedigim gibi tek sorun benden buyuk ve yaşını gosteriyo ve kilolu baya bunun üzerinde cok durmali miyim evlilikte sorun olur mu nasil düşünmem lazim ?
İncitmeden kilo vermesini rica edin
Yoksa sevismekte zor
Görüntü de kötü oluyor

Bu kafa yapısıyla olur. Bu ne şekilcilik ? Adamın karakteri hiç etkilememiş olacak ki , sadece tipi falan yazmışsınız. Piknik tüpü gibi bahsettiğinize göre. Piknikte işe yarar. Ne diyeyim böyle soruya :KK70:
Sen niye betimlemeye uyup tanımlama yapıyosun ki?

Back
X