• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR GORUCU MEVZUSU COK KARİŞİK DEĞIL BI EL ATIN

Siz 22, o 38 ise sekiz yaş değil 16 yaş var aranızda. İyilik evlilik için yeterli bir sebep değil.
+Neden evlendiniz?
-Çok iyi bir insandı.
22 değil ki 22 gösteriyormuş yaşı 30 .zaten bu sitede herkes yaşından küçük gösteriyor alıştıkk. :KK45:

8 yaş . ay aslinda avantajdir ama beni gorseniz 22 dersiniz o 38i tam gosteriyo ama diyorum ki iyi insanlar kolay bulunmuyo takilmayayim
Bu şekilde düsünmeyin ,siz sanki disardan insanların ne düşünebileceğine odaklandnz...30 yaşındaki bir bayan için bunuda begenmezse evde kalacak diyenleride hesaplayın madem...
Tipi değil sizinle yuva kurunca mutlu olabilecekmsnz onu düşünün

Sizin iş olmaz.net.
C ceycey0406 bize soruyor sorun edeyimmi etmeyeyim böyle birşey olabilirmi kendi düsünemezmi böyle konulara çok kızıyorum baskasinin aklıyla gidecek kimi yok kimi sorun olmaz diyecek sorun varki bize soruyorsun sen onla yasayacaksin böyle birseyin kararını kimse etkilememeli çok ciddi bir ilişki neymiş kilolu neymiş yaşı fazla bunu sen bilirsin biz degil sen beğenmedim demişsin herkes kalsa herkes evet der ama bu kararı o vermeli böyle başkasını akliyla gitmiş olur bu konular çok hassas yarın bosanip gelse sizi suclar belki çok yanlış yonlendirdini diye

C ceycey0406 bize soruyor sorun edeyimmi etmeyeyim böyle birşey olabilirmi kendi düsünemezmi böyle konulara çok kızıyorum baskasinin aklıyla gidecek kimi yok kimi sorun olmaz diyecek sorun varki bize soruyorsun sen onla yasayacaksin böyle birseyin kararını kimse etkilememeli çok ciddi bir ilişki neymiş kilolu neymiş yaşı fazla bunu sen bilirsin biz degil sen beğenmedim demişsin herkes kalsa herkes evet der ama bu kararı o vermeli böyle başkasını akliyla gitmiş olur bu konular çok hassas yarın bosanip gelse sizi suclar belki çok yanlış yonlendirdini diye
konu sahibi ben değilim beni neden alıntıladınız?burada herkes kendine göre yorumunu yapar.neden rahatsız oldunuz ?istediğim emojiyi de koyarım.beni hedef gösteremezsiniz alıntılayarak .şikayet ettim siteye bilesiniz

Back
X