kızlar görüşlerinize ihtiyacım var:(

neden herşey bitti eger özel degilse görüşmek istemedi mi yoksa.

istedi ama araya bişeyler soktu yok su gün olsun falan işimden dolayı falan die..ukalaca tavırlar sergiledi.. kendisi polis oldugundan baya bi havalı bişey 24 saat ben onun kendine yaptıgı iltifatlardan bıktım zaten sogumustum ki o aralar da mesajlarına gec cwp atmısım falan filan bahaneler üretti..
ki kendisi yine işinden dolayı müsait olamadıgından mesajıma 5saat sonra cewp werirdi ama benm yapmam zoruna gitti beyefendinin bende bidaha sana msj atmam aramam arasan da acmam dedim buda sen zaten dünden razısın dedi bende bişey demedim konu kapandı sanırım.. 2gündür aramıyo zaten bende aramadım...

dış görünüş biryere kadar önemli,önemli olan kişiliktir,karakterdir..sizi mutluda mutsuzda edecek bu özellikdir..hakkınızda hayırlısı....

braz fevri davranmamış mısınız.madem güvenmiştiniz.dha ılımlı olmanız gerek bi ilişkiyi yürütebilmek için

braz fevri davranmamış mısınız.madem güvenmiştiniz.dha ılımlı olmanız gerek bi ilişkiyi yürütebilmek için

öyle ama onun tavırları artık bana sahte geliyodu ve de söyledikleri abuk subuk bahaneler beni bu ilşkiden uzaklaştırdı...
işi ve arkadas ortamı benden çok çok önemliydi bende onları tercih etmesi için ona yol sundum..

dış görünüş biryere kadar önemli,önemli olan kişiliktir,karakterdir..sizi mutluda mutsuzda edecek bu özellikdir..hakkınızda hayırlısı....

tam da üstüne bastınız işte karakteri zamanla hoşuma gitmemeye başladı..
iyi dileklerin için tesekkür ederm canm herseyin hayırlısı insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…