- 8 Mayıs 2012
- 763
- 8
- 116
- Konu Sahibi sadece_sevdim
-
benim de nişanlımla aramda 23 cm fark var hiiiç de göze batmıyor.
siz boyuna kilosuna bakacağına kişiliğine bakın derim ben.
kızlar benim bi sorunum var hani diceksiniz ki hep bu konular hakkında konusuluyor die ama bide ben sormak ve görüşlerinizi almak istedim..
neyse gelelim konuya; ben 25 yaşında 1.83 boyunda 75 kilo biriyle tanıştım henüz birbirimizi görmedik netten görüştük kameradan falan birbirimizi gördük ve beğendik ama gel gelelim benim boyum 1.57 ve yanında çok sırıtacağını düşünüyorum
o bunun çok saçma bişey olduğunu düşünsede ben çok takmaya başladım..
henüz görüşmedik ama görüşünce beğenmezse farklı şeyler düşünürse diye içime kurt düştü sizce bu boy aralığı normal midir..?
bu arada ben topuklu giyerim hep alışıgım :)
sizlerden istediğim bu boy aralığı hakkında ne diyorsunuz...?
şimdiden teşekkür ederim ve KANDİLLERİNİZİ KUTLARIM öpüyorum sizi...
madde bağımlısı gence ne oldu?
boyu yenir içilir mi ? karakterine bak derim. topuklu da giyiyormuşsun daha ne. böyle basit seyleri problem yapma derim.
ayrıca net ortamından tanışmışsın ne kadar doğru güvenilir bilemem . kişiliği iyi diyorsun da yüzyüze görüşmeden o kanıya nasıl vardın?
ve 2bucuk ay önceki ilişkin bitti mi ? madde bağımlısı olduğunu öğrendim dediğin?
sevgilimle aramda 30 santm var ben 1.55 o 1.85 onun sna bakışı önemli dış görünüş bi yere kadar
ben 1.71 falanım eşim 1.85 ve bana cüce diyor kendisi .böle tiplerde var yani .umarım öle biri değildir .
benle kamilin arasında neredeyse 30 cm fark var
ama onu hergün dövüyorum
Canım boy kilo hiç bir zaman önemli degildir önemli olan karakteridir seni sahiplenmesir hem nette tanışmıssınız dikkali ol derim iyice emin olmadan yüzyüze görüşme derim ama sen şimdiden ona çok güvenmessin heralde beni yanlış anlama lütfen ama insanlar net aleminde kendilerini öyle bir gösteriyorlarki inanmamak elde degil bu arada kandiliniz mübarek olsun
hele bi yüz yüze görüşün, anlaşın, elektrik alında, sıra boya gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?