Kızlar Merhaba . Daa önceki konularımı bilen bilir. Ben 5 aydır eşimden ayrıyim. 20 ekimde resmen boşandık. Bu arada biriyle tanıştım. Daha önce hiç evlenmemis.benimle görüşmek istiyor. Annesi babası 3 yıl önce t. Kazasında vefat etmiş. Aile hayatını çok özlemiş. Bi an once yuva kurmak istiyor. Benim bosanmis olmami ise tecrübe olarak görüyor. 1 erkek kardeşi var okuyor. Kendisi insaat mühendisi. Maddi durumu gayet iyi. Ne yapsam bilemedim...
Kendimi hazır hissediyorum. Sevmek sevilmek istiyorum. Boşluk ta olabilir emin değilim
Teşekkür ederim bu bilgi önemliydi. Yalnız söyle bi durum var. Benim es durumundan tayin isteyebilmem için nikah yapmam gerekebilir. O durumda mahkemeye başvuru ruz.
Ve Dolandirdi beni kızlar sakin güvenmeyin
1500 tl para kendi elimle hesabina yatırdım. Resmen basiretim bağlandı. Allahım nasıl bişey di bu böyle . Savcılığa suç duyurusunda bulundum. Bana verdiği numarayı sorgulattim. Epey kişiyi dolandirmis. ..
Bence evlenmeden zevk arayan tiplerden. Sizi uzer gibime geliyor. Takilacak birini ariyor gibi geldi.Merhaba kızlar ben eşimden ayrıldım. Bi tanıdığım aracılığı ile biriyle görüşüyorum. Bu kişi 4 yil önce eşinden ayrılmış. Bir kızı var. Bu bizim için sorun değil. Ancak bu kişi sürekli cinsellik hakkında konuşuyor. Sadece telefonla görüşüyoruz. Bu hafta sonu buluşmayı düşünüyoruz. Ve ilk buluşmaimzda birlikte olabileceğim izi söyledi. Ben tabi ki istemiyorum.ancak onun bu konulardan sıklıkla bahsetmesi normal mi. Bu arada biz çok uzagiz birbirimize. Ben zaten haxiranda o olsa da olmasa da onun yaşadığı yere tayin isticem. Bu arada evliliği çok istediğini ancak korktuğunu söylüyor. Kafama takılan tek şey neden cinsellik konusunda bu kadar rahat. Acaba ben mi yanlış düşünüyorum. Lütfen yardım edin.
Galiba ben insanların bu kadar iki yüzlü olabileceklerini düşünmüyorum o yüzden gerçek gibi geliyo. Çok Üzgünüm. Sanırım heveslendigim bu ilişkiyi bitiricem.
Merhaba kızlar ben eşimden ayrıldım. Bi tanıdığım aracılığı ile biriyle görüşüyorum. Bu kişi 4 yil önce eşinden ayrılmış. Bir kızı var. Bu bizim için sorun değil. Ancak bu kişi sürekli cinsellik hakkında konuşuyor. Sadece telefonla görüşüyoruz. Bu hafta sonu buluşmayı düşünüyoruz. Ve ilk buluşmaimzda birlikte olabileceğim izi söyledi. Ben tabi ki istemiyorum.ancak onun bu konulardan sıklıkla bahsetmesi normal mi. Bu arada biz çok uzagiz birbirimize. Ben zaten haxiranda o olsa da olmasa da onun yaşadığı yere tayin isticem. Bu arada evliliği çok istediğini ancak korktuğunu söylüyor. Kafama takılan tek şey neden cinsellik konusunda bu kadar rahat. Acaba ben mi yanlış düşünüyorum. Lütfen yardım edin.
4 yıldır tık yoksa adamın diline vurmuş demek..
Ben soğurum böyle çük beyinlilerden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?