Kızlar görüştüğüm kişi sürekl......

Kendimi hazır hissediyorum. Sevmek sevilmek istiyorum. Boşluk ta olabilir emin değilim

Teşekkür ederim bu bilgi önemliydi. Yalnız söyle bi durum var. Benim es durumundan tayin isteyebilmem için nikah yapmam gerekebilir. O durumda mahkemeye başvuru ruz.

Ve Dolandirdi beni kızlar sakin güvenmeyin

Kasım başı bir konu açmışsın yazılanlar bunlar, sen ne çabuk evlilik hayali kuruyorsun üstelik yeni boşanmışken, bu kadar aranmak iyi değil

Bence evlenmeden zevk arayan tiplerden. Sizi uzer gibime geliyor. Takilacak birini ariyor gibi geldi.

Kaç kurtar kendini ondan !
Olacaklardan korkuyorum.
Aklıma kötü kötü şeyler geliyor.
Bak seni son kez uyarıyorum...

Bir şarkı sözü bu konuya bu kadar cevaben yapılmış olabilirdi.

Şaka maka bu konuyu sorman acaba mı ? demen bile hata. Kesinlikle uzak dur beyni başka bir yerinde olan bu adamdan.

Derdi evlilik değilse neden elin namuslu kadınına bulaşıyor ki? Bu işi parayla yapan kadınlar var. Defolsun gitsin geri zekalı ya! Bence bu adamla bir daha görüşme.

Daha ilk buluşmada birliktelik ihtimalinden bahseden birinin ben o an telefonu yüzüne kapatır daha da muhatap olmazdım.
Görüşmeyi düşünmüyorsunuz umarım?

Galiba ben insanların bu kadar iki yüzlü olabileceklerini düşünmüyorum o yüzden gerçek gibi geliyo. Çok Üzgünüm. Sanırım heveslendigim bu ilişkiyi bitiricem.

Aslinda iki yüzlü denemez hatta dürüst bile diyebilirim. Adam acik acik ifade etmis kendini. Evlenmeye korkuyorum ama yatmaya hazir kitayim demis. Uzak yoldan bile haber etmis gelince yatcaz kalkcaz diye. El icine hic cikmamis genc kiz degilsiniz evlilik tecrübeniz var. Önemli olan bu adamin niyetini biz söylemeden anlamaniz, bu teklifi yapar yapmaz hoşşt dememeniz. Iyiniyetlisiniz ama bu gibi adamlar rengini belli eder etmez derhal tavrinizi koyun. Yalniz adamdaki özgüven bitirdi beni. Saldiray diye bir karakter vardi ikiz yatakta sevisme hastasi. O tip canlandi gözümde nedense.

Birseyi anlayamadim niye o kisi olsa da olmasada o sehre tayin istiyorsunuz?

Ahahah bu devirde hala bu saflık nedir arkadaş
Az açık gözlü olun adamın senle yatıp kalkmaktan başka isteği yok
Evlilik falan fasa fiso yok öyle bi niyeti
5 yaşında çocuk bile anlar bunu adam sapığın teki

Öküzün niyeti belli bel altı vurarak hazırlamaya çalışıyor.

sizin yerinizde olsam ASLA gorusmezdim.adamin niyeti iyi degil.bunu neden anlayamadiniz ve burda konu acma gereginde bulundunuz ilginc.....

Aklını yemediysen canını seviyorsan görüşmeyi KES!. bu kadar net yani. ilk buluşmada şöyle böyle zart zurt yapabiliriz dediyse deli misin sen buluşacaksın?

ne kadarda dürüst bir erkek.. :) salla yavrum yol ver gitsin .ne demek ilk buluşmada hemen sevişmek.töbe töbe..

Libidosu tavan yapiyordur seni gorunce sonra da sevgilileri tarafindan tecavuze ugrayan kadinlar neden ugradik diyorlar e sapik oldugunu gordunuzmu basin tekmeyi gitsin ne bekliyonuz

Eski konunuzu da bildiğim için, bence boşanma psikolojisiyle yanlış adımlar atıyorsunuz. Bir süre en azından mantık gözünüz açılana kadar biriyle ilişkiye başlamayın bence.

kusura bakma ama ben okurken bile tiksindim,sen bide hala konuşuyosun bu adamla,
bence rahatsızlığını belli et

Beyniyle bazı uzuvları yer değiştirenlerden nefret ediyorum.

İğrenç bir konuşma tarzı var üstelik. Buluştuğumuzda şaapaarız ne demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…