• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gri ayakkabı buldum nasıl

psoriasis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2008
1.268
0
156
43
Diğer
Arkadaşlar o kadar gri babet ve çanta aradım bulamadım izmirdeki mağazaların altını üstüne getirttim bulamadık.Şimdi nette onlıne satın alabilecğim bir siteden bunu gördum babet bulamadığım için bunu alsam mı güzel mi arkadaşlar buna uygun çanta yok ama bana o konuda yardımcı olurmusunuz
attachment.php

anacım bu babet değilki.....

topuklu bi ökçe....

bu tarz istemiyodun zandımca....

Evet istemıyordum ama bulamadım canım babet :(Çok ıstıyordum babet ececıgın aldıgı babetı çok sevmıştım mudoyu aradım yoktu hiç bir yerde yoktu grı babett mecbur fikrinizi alıcam bu nasıl:(

rahat kullanabilecek misin?
izmir de oturuyorsan kemaraltına bir bak.

İzmirde oturmuyorum kuzenıme sipariş vermiştim tüm yerlere bakmış alsancak konak civarında.Çalıştığım için genelde klasık giyiyorum değişiklik olsun istemiştim babet almak ıstıyordum ama bulamadım.Netten bunu buldum eğer çantada bulabılırsem alırım.Çanta önerilerinizi beklıyorum zevkli arkadaşlarım benim.

canım bence görmeden alma yada çantada alacaksan ayakkabıyı al sonra çantayı al çünkü rek falan uymayabilir
ama ayakkabı süper yaaaa

bence biraz orta yaş ayakkabısı sen kaç yaşındasınki? ayrıca biraz daha havaların ısınmasını bekle yenı modeller cıkacaktır..

canım bence görmeden alma yada çantada alacaksan ayakkabıyı al sonra çantayı al çünkü rek falan uymayabilir
ama ayakkabı süper yaaaa

Sağol canım bende bende beğendim en azından süreklı klasık giyinıyorm hafta sonları spor gıyınıyorum kot giyer ustune grilı sıyahlı şeylerde de spor olarak giyebilirim.Yanlarında siyhları olması zaten siyahla raaht kullanmamı sağlar

canım bak bide polarisin netteki sitesinde çok güzel bir gri ayakabı var ama o bundan topuklu
fashionu seç sonlara doğru
bende kalsik giyinirim vede topukludan vazgeçemiyorum bence çok gzüel olur ama çantayla uyum sağlaması sorun olabilir işte

bence gayet güsel cnm bak bende var dı bi gri babet resmini çekem koyim

bence de görmedne alma bu tip şeylerde insan çok hayal kırıklığına uğrayabiliyor maalesef..
ama fotoğrafta da güzel görünüyor..

bence çok güzel bir ayakkabı benimde bu tarz ayakkabılarım var ve çok rahatlar

Back
X