• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gri ayakkabı buldum nasıl

canım bak bide polarisin netteki sitesinde çok güzel bir gri ayakabı var ama o bundan topuklu
fashionu seç sonlara doğru
bende kalsik giyinirim vede topukludan vazgeçemiyorum bence çok gzüel olur ama çantayla uyum sağlaması sorun olabilir işte

canım sağol.Bi bakıyım polarise.

cnm beğenir misin bilmiyorum ama eltim almıştı gçen sene ama ben hamile kalmıştım
ö zaman ayaklarıma olmamıştı daha hiiç giymedim kısmet bu seneye oldu

cnm hoş ayakkabı ama babeti her dakka giyebilirsin rahatça...bunu giyebilrmsn blmiyorum...çalışıyosan giyersn gerçi :))))
begndysen al canm,ekledigim gri poponlu babeti bulursam ben alcam bu arada :)))

bu arada yeni modeller çıkar sabret azcık cnm

ben pek beğenmedim tatlım ya, birde markasına dikkat et görünüşte güzel ama çok kalitesiz olabiliyorlar daha önce alıpta iade ettiğim oldu

çok hoş bir ayakkabı bende var
1kez 1,5saat kadar evdeki bir sözde giyildi
yepyeni
altı bile tertemiz,38 numara
3 ay önce maxiden 55ytlye almıştım
0 ürün ama kullandığım için

20 ytl

cimg0562w.jpg
[/URL][/IMG]

cimg0561.jpg
[/URL][/IMG]

cnm beğenir misin bilmiyorum ama eltim almıştı gçen sene ama ben hamile kalmıştım
ö zaman ayaklarıma olmamıştı daha hiiç giymedim kısmet bu seneye oldu

Canım çok güzelmiş ama bende aynı böyle siyahı var geçen yıl ykmden almıştım.eğer siyahı olmasa alırdım grisini çok teşekkür ederim yardımların için.

çok hoş bir ayakkabı bende var
1kez 1,5saat kadar evdeki bir sözde giyildi
yepyeni
altı bile tertemiz,38 numara
3 ay önce maxiden 55ytlye almıştım
0 ürün ama kullandığım için

20 ytl

cimg0562w.jpg
[/URL][/IMG]

cimg0561.jpg
[/URL][/IMG]

Canım 36-37 giyiyiroum ben ayaklarım küçüktür.:)

ben pek beğenmedim tatlım ya, birde markasına dikkat et görünüşte güzel ama çok kalitesiz olabiliyorlar daha önce alıpta iade ettiğim oldu

Evet haklısın 125 ytl satış fiyatı nette.ayakakbı dünyasının markası kaliteli marka.Ama ben yarın tekrr her yeri gezmeyi düşünüyorum:)

çok hoşmuş topuklu ayakkabıyla rahat edebiliyosanız alın model çok hoş ama sipariş vererek alıcaksınız ayakta görmeden nasıl karar vericeksiniz bazen böyle baktıkmı çok hoş oluyo ama ayakta beğenmiyoruz çoğu modeli

Çok şık bence. Topuklu babet kadar rahat olmasada şıklığı tartışılmaz.

Back
X