Kizlar günaydın bişi soracam

ezgi2415

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2021
264
65
28
25
Kizlar sözlum gayet iyi hoş düşünceli hiçbir sorun yok ama herhangi bi kavga çıktığı an gidip instagramdaki tarihi hikayeleri kaldirio numaramı silio çocuk gibi sonra bir saat sonrada hepsini geri koyup özür dilio diyorum sen cocukmusun dün yine aynısı oldu hiç böyle bişi yapmazdım direk barisirdim ama bu kez soğuk yapmaya karar verdim bu ne böyle ya her kavgada gidip onlari kaldırmaz ki insan siz ne diyorsunuz yine barisayimmi yoksa iyi bı ders vermek için devammi ediyim kıyamıyorum da başka bi sorunu yok ama bu yaptığına sinir oluyorum

Barışma sürünsün biraz burnu iyice sürtsün.

Haksizmiyim ama kuzum ya çocukmuyuz sonra etraftan görenler niye kaldırdı herşeyi diyor ufak bi kavga için
Haklısın tavrı da çok çocukça. Yani bununla ömür geçer mi onu bir daha düşünün. Küsen erkeklerden nefret ederim ıyyyy evlerden ırak

Iyi bir ders ver akıllansın..

Bence başka soruna gerek de yok, o ne öyle bence iyi bir dersi hak etmiş. Bunun evlilik versiyonu her kavgada "boşanalım" demek. Kafan kaldıracak mı bunu, iyi düşün, düzelmeyecekse kendi yoluna gitsin

Bence başka soruna gerek de yok, o ne öyle bence iyi bir dersi hak etmiş. Bunun evlilik versiyonu her kavgada "boşanalım" demek. Kafan kaldıracak mı bunu, iyi düşün, düzelmeyecekse kendi yoluna gitsin
Ya sorma 23 yaşındayız bu nasıl bı cocukluktur iyi bı ders vermem gerekio sanırım çünkü etrafa laf veriyor kuzum ya hadi onuda geçtim evlenince babamın evine gönderecek heralde her kavgada

Cidden düşünceli başka bir sorunda yok kuzum kavga ettik diyelim aaa anında kalkıyor herşey numaramı siliyor bir saat sonra deli divane özür diliyor bende bu kez soğuk yapmaya karar verdim
Çocuk bu daha , büyümemiş biraz olgunlaşmaya ihtiyacı var bence..

Ya sorma 23 yaşındayız bu nasıl bı cocukluktur iyi bı ders vermem gerekio sanırım çünkü etrafa laf veriyor kuzum ya hadi onuda geçtim evlenince babamın evine gönderecek heralde her kavgada
Bunu ona da sor. Bu ne böyle her tartışmada gemileri yakma teşebbüsleri, evlenince de babamın evine mi yollayacaksın, eğer böyle yapacaksan yapıcı ve çözüm odaklı olmayacaksan şimdiden çık git, uğraşamam de.

Bencede biraz soğuk yap..
Bazen hemen affedici davranmamız insanların hatalarıyla yüzleşmesine engel olabiliyor, biraz soğuk davran ki hatasını anlasın. Ama çok büyütüp ayrılmaya da götürme olayı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…