Kizlar günaydın bişi soracam

Bencede biraz soğuk yap..
Bazen hemen affedici davranmamız insanların hatalarıyla yüzleşmesine engel olabiliyor, biraz soğuk davran ki hatasını anlasın. Ama çok büyütüp ayrılmaya da götürme olayı..
Normalde hiç büyütmem kuzum yapıcı olan benimdir her zaman ama artık yeter dedim sürekli sürekli olunca insan sinirleniyor

Bunu ona da sor. Bu ne böyle her tartışmada gemileri yakma teşebbüsleri, evlenince de babamın evine mi yollayacaksın, eğer böyle yapacaksan yapıcı ve çözüm odaklı olmayacaksan şimdiden çık git, uğraşamam de.
Kız tehdit ettim birdaha böyle olacaksa beni unut dedim normalde asla demem yaoici olurum ama yeter yani

Kizlar sözlum gayet iyi hoş düşünceli hiçbir sorun yok ama herhangi bi kavga çıktığı an gidip instagramdaki tarihi hikayeleri kaldirio numaramı silio çocuk gibi sonra bir saat sonrada hepsini geri koyup özür dilio diyorum sen cocukmusun dün yine aynısı oldu hiç böyle bişi yapmazdım direk barisirdim ama bu kez soğuk yapmaya karar verdim bu ne böyle ya her kavgada gidip onlari kaldırmaz ki insan siz ne diyorsunuz yine barisayimmi yoksa iyi bı ders vermek için devammi ediyim kıyamıyorum da başka bi sorunu yok ama bu yaptığına sinir oluyorum
biraz uzatın bence. Yoksa hep aynısını yapmaya devam eder. Demek ki anlık duytgularını kontrol edemiyor etmeyi öğrenmesi lazım

daha sözlüymüşsünüz hayatta karşınıza büyük zorluklar da çıkabilir evlenince ne yapacak kapıyı mı çarpıp gidecek? böyle olmaz sileceksen bir daha yazma deyin hafif tehditvari olun bence. bi daha aynısını yaparsam bana taviz vermez desin korksun başka yolu yok gibi

Back
X