kızlar güzel fikirlerinize ihtiyacım var:))

kadir_mete

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
60
0
16
41
Yalova
pazar günü evlilik yıl dönümümüz ve ben eşime ne hediye alacağımı bilmiyorum:((önerilerinizi bekliyorum

erkekler için en güzel hediye giyim bence sahsen ben özel günlerde öyle hallediyorum hediye işini :1: tabi erkeklerin işi daha zor seçenek fazla :)

yemeğe götürün hep adamlardan beklemeyin :27:

Saat, parfüm, koldüğmesi, kravat, gömlek, cüzdan, kemer..

Ve kendi ellerinizle yaptığınız, esinizin en sevdiği yemekler, mum ışığı eşliğinde :)

Ve kendi ellerinizle yaptığınız, esinizin en sevdiği yemekler, mum ışığı eşliğinde :)

vallahi canım benim iki tane canavarım var onlarla mum ışığında yemek yemeyi düşünemiyorum benim çocuklarım o yemeği ne yapar biliyon mu sen?:))

cnm bu hediyeleri doğum günü,daha önceki dönemlerde aldım eşim avukat olduğu için ev kol düğmesi,kravat ve gömlek kaynıyor

Sevgiliye alınacak bir sürü hediye sayabilirim şimdi :)
Ama konu eş olunca, aynı evi paylaşınca işler değişiyor :)
Yardımcı olmak istiyorum yine de;
Madem avukatmış, daima gömleğe, kravata ihtiyaç duyuyordur eminim ki.
Her zaman kullanacağı, kullanışlı hediyeleri seçebilirsiniz.
Anlıyorum, romantik olsun diye orjinal fikir veren arkadaşlar olacaktır ama ben hediye seçerken öncelikle kullanışlı olmasına bakarım şahsen :)
Sevgiler, yıl dönümünüz kutlu olsun bu arada :)

vallahi canım benim iki tane canavarım var onlarla mum ışığında yemek yemeyi düşünemiyorum benim çocuklarım o yemeği ne yapar biliyon mu sen?:))

Mmmh o zaman.. Mum ışığı ve iki canavar eşliğinde olsa :D şaka şaka.. Yaşlarını bilmiyorum ama yokmu yakınınızda anneanne veya babaanne bırakabileceğiniz??

cnm bu hediyeleri doğum günü,daha önceki dönemlerde aldım eşim avukat olduğu için ev kol düğmesi,kravat ve gömlek kaynıyor

Vallaha allah kolaylık versin o zaman :) erkeklere hediye bulmak zaten zor, birde herşeyleri olunca dahada zor :/..

Benimde daha yeni jeton düştü, nisandada bizim evlilik yıldönümüz, evlilik yıldönümünden bir hafta sonrada eşimin doğum günü :/ bende şimdiden düşünmeye başlasam iyi olur :), hemde iki hediye :/...

Vallaha allah kolaylık versin o zaman :) erkeklere hediye bulmak zaten zor, birde herşeyleri olunca dahada zor :/..

Benimde daha yeni jeton düştü, nisandada bizim evlilik yıldönümüz, evlilik yıldönümünden bir hafta sonrada eşimin doğum günü :/ bende şimdiden düşünmeye başlasam iyi olur :), hemde iki hediye :/...

bence sen tek bir hediye al iki hediye yerini tutsun benimde ay sonunda doğum günüm eşim ikisini bir arada alıyor.

Back
X