Hayir tabiki ben flört zamanlarında çok soguktum o zamanlar o sevdiğini söyledi ilk zaten ben normal konuşuyordum sonra sevmeye baslayinca öyle bı ilgi gösterdim ki onun flört dönemi gosterdiginin iki katı resmenSen nasılsın peki ona karşı ? Flört zamanlarında ki gibi mi
Sorun bu zaten . Sen o zamanlad ikna edilmesi gereken kişiydin oda edecek kişi etmesi için sana senin istediğin gibi görünmesi gerekiyordu görüktü ve sende ara aradığım adam dedin .. soğuk olabilirsin ama ısınmaya hazır şekildeydi .değişmesini istiyorsan bunu ona söyleme ima etme aksine bu durumdan memnunmuş gibi görünHayir tabiki ben flört zamanlarında çok soguktum o zamanlar o sevdiğini söyledi ilk zaten ben normal konuşuyordum sonra sevmeye baslayinca öyle bı ilgi gösterdim ki onun flört dönemi gosterdiginin iki katı resmen
Üstüne düşme takmiyormus gibi mi yap diyorsunSorun bu zaten . Sen o zamanlad ikna edilmesi gereken kişiydin oda edecek kişi etmesi için sana senin istediğin gibi görünmesi gerekiyordu görüktü ve sende ara aradığım adam dedin .. soğuk olabilirsin ama ısınmaya hazır şekildeydi .değişmesini istiyorsan bunu ona söyleme ima etme aksine bu durumdan memnunmuş gibi görün
Evlendiniz miKızlar iyi akşamlar sevgilimle flortken 3 yıl önce öyle bı romantikti ki anlatamam hayal bile edemeyeceğim şeyler düşünüyordu yapıyordu ben biraz beklettim onu çok istedi ben sonradan olmak istedim sonradan aşık oldum sevdikten sonrada ben çok değer verdiğimi hissettirdim böyle onun yaptığı şeyleri romantik şeyleri ben yapmaya başladım ya simdi ne bı uzun mesaj ne bı supriz ne biliyim böyle ruhu ölmüş gibi ya hicbisi yapmiyo eskiden ben uyurken uzun mesajlar atardı slaytlar yapardı gece kalkar bunları görür mutlu olurdum 3 yıldır sevgiliyiz güzel hediyeler alırdı şimdi hiçbiri yok ya biraz anlatirmisiniz sizinkiler nasıl ben mi çok üstüne düştüm bu durumdan rahatsız oluyorum çünkü hiçbisi yapmıyor şimdiden teşekkür ederim
SözluyuzEvlendiniz mi
Adam özüne dönmüş. Bence daha da düzelmez.
Kadınların hatası genel olarak ilişkinin ilk günlerindeki reklamlara hemen aldaniyorlar,sonra üstünden yıllar geçip adam artık öyle olmamaya baslasa bile "yok yaa o aslında öyle değil, hatta bir keresinde soyle şöyle yapmıştı" diye fi tarihindeki anılarla adamı aakliyorl
Ya demekki geneli böyleAdam özüne dönmüş. Bence daha da düzelmez.
Kadınların hatası genel olarak ilişkinin ilk günlerindeki reklamlara hemen aldaniyorlar,sonra üstünden yıllar geçip adam artık öyle olmamaya baslasa bile "yok yaa o aslında öyle değil, hatta bir keresinde soyle şöyle yapmıştı" diye fi tarihindeki anılarla adamı akliyorlar .
Ben erkekleri değil kadınları genelledim aslında.Ya demekki geneli böyle
Ben erkekleri değil kadınları genelledim aslında.
İlişkinin en başında olan o 'romantik reklamlara' o kadar sıkı sıkı sarılıyorlar ki, adamın gerçek halini -özünü göremiyorlar, sorgulayamak istemiyorlar.
Sonra evlenip 'hic böyle değildi, çok degisti' diye mutsuz oluyorlar.
Bu hem kendi arkadas çevremde,hem KKda böyle . Çok defa tanık oldugum için genelleme yapıyorum.
Soruyorsun "eskiden nasıldı?" Anlatıyor, "eskiden beni prenses gibi hissettirdi, bir keresinde kavga ettik gece otobus bulamamış bir saat yol yürüyüp geldi 'seni kaybetmek istemiyorum' diye ağladı, şöyle romantikti,böyle mektuplar yazardı..."
"Ne zaman?" Diyorsun, "ilk yılımızda"
"Nisanliyken nasıldı?"
"Yaa simdiki gibiydi"
İyi de madem bu yeni halini beğenmiyorsun neden nişanlandın? İşte, eskiden romantikti ,ilgiliydi diye :) ilk günlerin hatrina, belki başına taş düşer de yine ayni olur diye...
Yani bana göre senin adam böyle, seviyorsan bu hali sana yaşanabilir geliyorsa devam et.
Ama gerçekten istediğin evlilik bu değilse yol yakınken dön.
Ama sakın sevip devam etmeyi düşünüyorsan taktik falan yapıp soğuk davranmaya çalışma . Zaten sozlenmissin, nişanlanacaksin. Çok ters teper,sonunda yine sen üzülürsün
Welcome to mens worldKızlar iyi akşamlar sevgilimle flortken 3 yıl önce öyle bı romantikti ki anlatamam hayal bile edemeyeceğim şeyler düşünüyordu yapıyordu ben biraz beklettim onu çok istedi ben sonradan olmak istedim sonradan aşık oldum sevdikten sonrada ben çok değer verdiğimi hissettirdim böyle onun yaptığı şeyleri romantik şeyleri ben yapmaya başladım ya simdi ne bı uzun mesaj ne bı supriz ne biliyim böyle ruhu ölmüş gibi ya hicbisi yapmiyo eskiden ben uyurken uzun mesajlar atardı slaytlar yapardı gece kalkar bunları görür mutlu olurdum 3 yıldır sevgiliyiz güzel hediyeler alırdı şimdi hiçbiri yok ya biraz anlatirmisiniz sizinkiler nasıl ben mi çok üstüne düştüm bu durumdan rahatsız oluyorum çünkü hiçbisi yapmıyor şimdiden teşekkür ederim
Sizi seviyor mu peki bu konuda ne hislerin nedirKızlar iyi akşamlar sevgilimle flortken 3 yıl önce öyle bı romantikti ki anlatamam hayal bile edemeyeceğim şeyler düşünüyordu yapıyordu ben biraz beklettim onu çok istedi ben sonradan olmak istedim sonradan aşık oldum sevdikten sonrada ben çok değer verdiğimi hissettirdim böyle onun yaptığı şeyleri romantik şeyleri ben yapmaya başladım ya simdi ne bı uzun mesaj ne bı supriz ne biliyim böyle ruhu ölmüş gibi ya hicbisi yapmiyo eskiden ben uyurken uzun mesajlar atardı slaytlar yapardı gece kalkar bunları görür mutlu olurdum 3 yıldır sevgiliyiz güzel hediyeler alırdı şimdi hiçbiri yok ya biraz anlatirmisiniz sizinkiler nasıl ben mi çok üstüne düştüm bu durumdan rahatsız oluyorum çünkü hiçbisi yapmıyor şimdiden teşekkür ederim
Seviyor canım insan hani bı bakışından anlar ya öyle işteSizi seviyor mu peki bu konuda ne hislerin nedir
Sımarmıstır cepte görünce boyle gevserler musade etme.Hoooyt deyip elini masaya vuracaksin patronun kim oldugunu görecek!Kızlar iyi akşamlar sevgilimle flortken 3 yıl önce öyle bı romantikti ki anlatamam hayal bile edemeyeceğim şeyler düşünüyordu yapıyordu ben biraz beklettim onu çok istedi ben sonradan olmak istedim sonradan aşık oldum sevdikten sonrada ben çok değer verdiğimi hissettirdim böyle onun yaptığı şeyleri romantik şeyleri ben yapmaya başladım ya simdi ne bı uzun mesaj ne bı supriz ne biliyim böyle ruhu ölmüş gibi ya hicbisi yapmiyo eskiden ben uyurken uzun mesajlar atardı slaytlar yapardı gece kalkar bunları görür mutlu olurdum 3 yıldır sevgiliyiz güzel hediyeler alırdı şimdi hiçbiri yok ya biraz anlatirmisiniz sizinkiler nasıl ben mi çok üstüne düştüm bu durumdan rahatsız oluyorum çünkü hiçbisi yapmıyor şimdiden teşekkür ederim
O zaman sorun etme çok. Konuş bakalım ne dicek belki de artik bazı şeyler aranızda netlik kazandığı için normallestirmistir.Seviyor canım insan hani bı bakışından anlar ya öyle işte
Canım ben genel olarak böyleyim aşk konusunda değil sadece herkesle iliskimde insanların üstüne aşırı düşüyorum mesaj yağmurları sürekli aramalar annem babam bile diyor sen insanları fazla sıkıyorsun diye ama istiyerek yapmıyorum sanki yazmazsam aramazsam benden uzaklaşırlar korkusu var belkide alışkanlık bilmiyorumSımarmıstır cepte görünce boyle gevserler musade etme.Hoooyt deyip elini masaya vuracaksin patronun kim oldugunu görecek!
Artık içimdeki herşeyi ona karşı açık açık diyorum canım önceden diyemezdimO zaman sorun etme çok. Konuş bakalım ne dicek belki de artik bazı şeyler aranızda netlik kazandığı için normallestirmistir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?