Kizlar hadi aksam sohbeti yapalim :) eltilerinizle aralariniz nasil?

Benim var başa bela.. ne demişler kuma gemisi yürür elti gemisi yürümez :-D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim eltim yok yakinda olacak ama tanismadik henüz.

cok iyi anlasalim arkadas olalim birbirimze istiyorum

Benim elti adayim benden kucuk. Akrabalari tabi kulturleri ayni. Almanyada yasiyor buraya gelin gelecek. 2 kere gorustuk iyiydi kizcagiz. Abla mi diyeyim diye acikca sordu hayir dedim :)) insallah bizim is olursa onlarin da olursa hayirlisiyla elti olacagiz :)

Benim eltimle aram cok iyi dusunun ki kaynimla benim ne sohbetim vardi ne biseyim ayni sekilde esimde konusmuyordu kardesiyle evlendi eltim sayesinde daha akli basinda biri oldu kaynim , benden 7 yas kucuk eltim kacarak evlendiler banada abla diyodu dedirtmedim cok dusunceli kibar bi kiz arada hatalari yanlislari oluyo tabi ama yasina bagliyorum sık sık arar konusur gorusuruz biz gorumcelerden dertliyiz ikimizde tez vakitte ipleri koparttik o tarafla gorusmuyoruz yolda gorsek selamlasmiyoruz bile iki tarafta iyi olduktan sonra kiskaclik olmadigi surece anlasilmayacak durum yok bence

Evlendiğimde olacak ama şimdiden müstakbel elti diyeyim ben ona :)

Kendisi benden 6-7 yaş büyük. İki kez bir araya geldik. Mesafeli, ama iyiydik. Bakalım gelecek günler ne gösterecek =)

Benim iki tane var.büyük olan hep kıskanç,dedikoducudur.diğeri ile aramızda 2-3 yaş var.bana abla diyor,uzakta o hiç görmedim.bana abla demesi tuhaf gelse de bişey demedim.

Benim elti adayim benden kucuk. Akrabalari tabi kulturleri ayni. Almanyada yasiyor buraya gelin gelecek. 2 kere gorustuk iyiydi kizcagiz. Abla mi diyeyim diye acikca sordu hayir dedim :)) insallah bizim is olursa onlarin da olursa hayirlisiyla elti olacagiz :)

insallah araniz iyi olur canim :)

Back
X