Ben de ikinci denememde bahçeci fulya ya gittim. Laboratuvarının en iyisi olduğunu duyduğum için tercih etmiştim.Ağustos ayının sonunda başladım tedaviye, o dönem 4950 TL tüp bebek, doktor ücreti 275 idi. İlaçlarımı oradaki eczane yerine daha da uygun fiyatlı bir eczaneden aldım. 1200 civarı tuttu. 250 tl kadar tedavi sırasında orada vermem gereken kan tahlili parasıydı. Doktorun istediği diğer tahlilleri hastanede ücretsiz yaptırdım. Sanırım şimdi tüp bebek 5900 olmuş.
Bu arada ben Erbil beyin hastasıyım. Erbil bey transferi yumurta toplandıktan hemen sonra değil, dondurup sonraki adetle başlayacak şekilde transfer tarihini ayarlar. Diğer doktorları bilmiyorum. Tarih ayarlamanı ona göre yap. Ayrıca, bana tedaviden önce elevit, selenyum ve omega-3 950 başlattı.
Hangi doktoru seçersen seç, doktora mail at. Tedaviye başlayana kadar kullanman gereken ilaç veya yaptırman gereken tahlil varsa bulunduğun yerde yaptırarak git.
Allah senin ve tüm isteyenlerin kucaklarını tez zamanda çifter çifter doldurur inşallah.