Tüp Bebek Merkezleri Kızlar hadi bi fikir verin centrium mu? Bahçeci mi?

alben038

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2013
1.527
163
103
35
Canlar bana bi fikir verin nolur Ben 6 yıllık evliyim şu an aşılama yapıldı saçma bi hastanede neden yaptırdın diye sormayın herşey kendiliğinden gelişti ama bu hastane aşılama için rapor vermiyor yani raporsuz tüp bebek yaptırıcam paramda kısıtlı karstan gelicem taaaaaaa ankarada recai pabuçcu ve istanbulda mustafa bahçeci ilk tüp bebeğim olacak kime gideyim ben ya?:26::26::26::26: Hangisi daha iyi acaba bu arada ben pko luyum eşimde de sperm hareketsizliği ve morfolojik bozukluk var ağustosta gidicem aslında ama karar veremedim hangisine gideyim?????

Selam ben bahçecide bu ay tedavi oldum çok tecrübeli ve profesyoneller. diğer 4 tedavimi Ankarada oldum. ben şu anki aklım olsa keşke hemen bahçeciye gelirdim. bana hep hiç bir sorunun yok, herşey yolunda dediler çok oyalandım. ben 7 yıllık evliyim ama 2 yıldır bebek için uğraşıyoruz. sen kaç yaşındasın.

canım ben 6 yıllık evliyim ilk kez aşılama denendi tutacağına dair en ufak bir beklentim yok onun için araştırmaya başladım hem kalite önemli hem fiyatlar haliyle ben rapor filan alamadım tüp bebek için parayla olacak bu iş onun için bahçeciden ne kadara çıkarım bilmiyorum sen yaptırmışsın ilaç tedavi filan ne kadar toplam maliyeti biliyomusun?bu arada 30 yaşındayım ve tedaviye karstan gelicem

Ben de ikinci denememde bahçeci fulya ya gittim. Laboratuvarının en iyisi olduğunu duyduğum için tercih etmiştim.Ağustos ayının sonunda başladım tedaviye, o dönem 4950 TL tüp bebek, doktor ücreti 275 idi. İlaçlarımı oradaki eczane yerine daha da uygun fiyatlı bir eczaneden aldım. 1200 civarı tuttu. 250 tl kadar tedavi sırasında orada vermem gereken kan tahlili parasıydı. Doktorun istediği diğer tahlilleri hastanede ücretsiz yaptırdım. Sanırım şimdi tüp bebek 5900 olmuş.
Bu arada ben Erbil beyin hastasıyım. Erbil bey transferi yumurta toplandıktan hemen sonra değil, dondurup sonraki adetle başlayacak şekilde transfer tarihini ayarlar. Diğer doktorları bilmiyorum. Tarih ayarlamanı ona göre yap. Ayrıca, bana tedaviden önce elevit, selenyum ve omega-3 950 başlattı.
Hangi doktoru seçersen seç, doktora mail at. Tedaviye başlayana kadar kullanman gereken ilaç veya yaptırman gereken tahlil varsa bulunduğun yerde yaptırarak git.
Allah senin ve tüm isteyenlerin kucaklarını tez zamanda çifter çifter doldurur inşallah.

bende bahçeci fulya ya gidiyorum tavsiye ederim labaratuarınında iyi olması önemli ..herşeyi oturtmuşlar en azından gidip görüşüp hangisi içne sinerse başlarsın..inşallah

canım çok sağol cevabın için Allah razı olsun senden tavsiyeni dinliycem önce arayım o zaman gitmeden zaten eşim hastanede çalışıyor ama yumurta tolandığı ay değilde sonraki ay tranfer çok sıkıntılıymış çünkü çalışıyorum ve karstan gelicem öyle her ay nasıl gideyim ben istanbula çok teşekkür ederim san

bende bahçeci fulya ya gidiyorum tavsiye ederim labaratuarınında iyi olması önemli ..herşeyi oturtmuşlar en azından gidip görüşüp hangisi içne sinerse başlarsın..inşallah

doğru söylüyosun canım önce telefon ediyim bence yoksa her ay karstan istanbula nasıl gidilir ? bende labor.için orayı istemiştim çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…