• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar haklıymışsınız boşa çaba harcamışım napmalıyım ?

fnrbahce123

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2025
420
En iyi cevaplar
1
104
18
Herkese günaydınlar,Daha önce açtığım konuları bilenler bilir uzak mesafe ilişkim vardı eski sevgilim polis memuruydu ayrilmistik barışmıştık vs biz nişan için bir takım hazırlıklar yapmaya başladık en son zaten ailelerimiz tanışıyordu ama usülen bir araya getirdik. Ben onun oradaki evine gidiyordum ama gittim yine bir şeyler baktık vs sevgilim benden habersiz bulunduğum şehre gelmiş ve bana bir şey demedi şu an aynı şehirdeyiz kuzeninin nişanı var nasıl öğrendin diye soracak olursanız ablası ben de var o paylaşmış sevgilimin annesi vs de var annesini getirdi büyük ihtimalle arabasını Bile gördüm resimde tanıdım plakasını hemen. Kuzenlerini tanıyorum çoğunu ama bunu pek tanımıyorum hiç bu nişan vs olacak diye de bahsetmedi tabi ki bitireceğim ama nasıl yapmalıyım bu süreci? Şu an kendimi gerçekten kötü hissediyorum ve çok sinirliyim üzgünüm.

"Tabii ki bitireceğim" lik ne yapmış? Habersiz istediği yere gitmiş. Herhalde izin almasina gerek yoktu. Daha evli değilsiniz. Evlendiginizde bile size ait alanlarınız zamanlariniz olsun.
Aynı şehirdeyiz bana bir şey demedi kuzeni benim şehrimde ben ablasından öğreniyorum burada olduğunu söylemedi normal mi bu

Sürpriz yapacak belki de biraz bekleyin.Hiç ses çıkarmadan şehirden ayrılırsa o zaman bunları düşünün.
Sanmıyorum çünkü dün gelmiş büyük ihtimalle dün hiç bahsetmedi. Ben dün erken uyudum şu an yeni gördüm ablasının paylaşımını nişan bugün. Beraber alışverişe gitmişler ki bunlardan haberim yok. Ablasinida büyük ihtimalle o aldı getirdi. Ama söylememesi çok garip.

Sanmıyorum çünkü dün gelmiş büyük ihtimalle dün hiç bahsetmedi. Ben dün erken uyudum şu an yeni gördüm ablasının paylaşımını nişan bugün. Beraber alışverişe gitmişler ki bunlardan haberim yok. Ablasinida büyük ihtimalle o aldı getirdi. Ama söylememesi çok garip.
Söylememesi garip değil korkunç bence.Herkes evli değilsin senden izin mi alacak der sıkmayın bu kadar der ama ben asla katılmıyorum.Sürpriz yapıp karşına çıkmazsa hiç düşünmeden ayrıl.İlerde ne haltlar karıştırır haberin olmaz.

Söylememesi garip değil korkunç bence.Herkes evli değilsin senden izin mi alacak der sıkmayın bu kadar der ama ben asla katılmıyorum.Sürpriz yapıp karşına çıkmazsa hiç düşünmeden ayrıl.İlerde ne haltlar karıştırır haberin olmaz.
Evli olmasakda haber vermesi gerekir dün konuştuk aradı beni hayatım napıyorsun diye vs niye söylemedi en kötü iş yerime suprize gelirdi. Yani söylememesi çok korkunç gerçekten.

Gezmişte yani paylaşımlardan gördüğüm kadarıyla.

Haklısın. Yerinde olsam onun gibi yapar, heryerden siler tekefonunu açmam.

Sizin olduğunuz şehre ailesi ile gelip söylememesi… düşman başına.
Ablası da ortalık karışsın diye paylaşmış..
Size bilinçli haber verilmiyor ve abla paylaşıyor mesaj açık…

Haklısın. Yerinde olsam onun gibi yapar, heryerden siler tekefonunu açmam.

Sizin olduğunuz şehre ailesi ile gelip söylememesi… düşman başına.
Ablası da ortalık karışsın diye paylaşmış..
Size bilinçli haber verilmiyor ve abla paylaşıyor mesaj açık…
Yok ablası çok naif biri çok severim öyle şeyleri gerçekten yok sevgilim sosyal medya kullanmıyor. Ablası da haber verdiğini vs düşünmüş olabilir sevgilim onu düşünemedi büyük ihtimalle oradan göreceğimi.

"Tabii ki bitireceğim" lik ne yapmış? Habersiz istediği yere gitmiş. Herhalde izin almasina gerek yoktu. Daha evli değilsiniz. Evlendiginizde bile size ait alanlarınız zamanlariniz olsun.
Yok artık! İyice şaşırdınız.

İzin almayacak ama haber verecek. Kim nerede bileceğiz.

Ayrıca uzak mesafe ilişkisinde aynı şehre gelip buluşmak için can atmıyor olmak da ayrılma nedeni.

Yok ablası çok naif biri çok severim öyle şeyleri gerçekten yok sevgilim sosyal medya kullanmıyor. Ablası da haber verdiğini vs düşünmüş olabilir sevgilim onu düşünemedi büyük ihtimalle oradan göreceğimi.
Hım iyi diyorsan iyidir.
Ama inan bence değiller, yolda hiç mi konun açılmadı. Gelecek mi? Yanına gidecekmiyiz? Görüşecekmisin? gibi gibi..

Tamam nişanı olan kişinin nişanına davet edilmediğin için gidemezsin ama neden haber vermiyor, yanına 2 dakika da olsa gelmiyor.

Yok artık! İyice şaşırdınız.

İzin almayacak ama haber verecek. Kim nerede bileceğiz.

Ayrıca uzak mesafe ilişkisinde aynı şehre gelip buluşmak için can atmıyor olmak da ayrılma nedeni.
Evet çok haklısınız yani ilk beni gelip görmesi gerekirdi. En son 3 hafta önce ben gitmiştim.

Hım iyi diyorsan iyidir.
Ama inan bence değiller, yolda hiç mi konun açılmadı. Gelecek mi? Yanına gidecekmiyiz? Görüşecekmisin? gibi gibi..

Tamam nişanı olan kişinin nişanına davet edilmediğin için gidemezsin ama neden haber vermiyor, yanına 2 dakika da olsa gelmiyor.
Sevgilimin bu hareketi gerçekten çok korkunç. Normalde beni de götürürdü nisana daha önce arkadaşlarının nişanına bile gittik yani

Evet çok haklısınız yani ilk beni gelip görmesi gerekirdi. En son 3 hafta önce ben gitmiştim.
Bu durum belli olur olmaz haber verip gün gün planlama yapar birbirini seven çiftler. Sessiz sedasız gelmek, seni görmek istemiyorum demektir. Bu da ayrılma sebebidir.

Bu durum belli olur olmaz haber verip gün gün planlama yapar birbirini seven çiftler. Sessiz sedasız gelmek, seni görmek istemiyorum demektir. Bu da ayrılma sebebidir.
Tüm yorumlarınıza katılıyorum yani dün konuştuk telefonda ama bana hiç bir şey demedi bahsetmedi bile yani çok garip gerçekten.

Back
X