• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar haklıymışsınız boşa çaba harcamışım napmalıyım ?

Sevgilimin bu hareketi gerçekten çok korkunç. Normalde beni de götürürdü nisana daha önce arkadaşlarının nişanına bile gittik yani
Onlar arkadaşları, bu ailesi. Seni ailenin içine sokmak istememiş diye anladım ben.
Şimdi sana der ki canım haber vermedim daha nişanlı değiliz diye çağırma dediler söylesem uzulurdun ondan vs sen de yine affedersin bu gereksizi

Tüm yorumlarınıza katılıyorum yani dün konuştuk telefonda ama bana hiç bir şey demedi bahsetmedi bile yani çok garip gerçekten.
Sürpriz yapacak ihtimalini de düşünmüyorum kesinlikle.

Hadi diyelim dün gün boyu işler vardı vakit ayıramadı telaştan. Uyumadan önce kapıya çık cama çık derdi. Sürpriz o zaman olurdu.

Resmen gizlice gelip gitmek niyetinde.

Ayrılmayı düşünüyorsan şehirden gidene kadar belli etme. Kıvırıp sürpriz yapacaktım der çünkü. Evine dönsün ss'leri yolla. Ama döndüğünden de emin ol.

Sürpriz yapacak ihtimalini de düşünmüyorum kesinlikle.

Hadi diyelim dün gün boyu işler vardı vakit ayıramadı telaştan. Uyumadan önce kapıya çık cama çık derdi. Sürpriz o zaman olurdu.

Resmen gizlice gelip gitmek niyetinde.

Ayrılmayı düşünüyorsan şehirden gidene kadar belli etme. Kıvırıp sürpriz yapacaktım der çünkü. Evine dönsün ss'leri yolla. Ama döndüğünden de emin ol.
Çok kalmaz yarın falan gider diye düşünüyorum. Bugün nişan akşama gelir resimler görürüm yine. Yok sevgilim sürprizlik bir adam değil pek yani sanmıyorum.

Onlar arkadaşları, bu ailesi. Seni ailenin içine sokmak istememiş diye anladım ben.
Şimdi sana der ki canım haber vermedim daha nişanlı değiliz diye çağırma dediler söylesem uzulurdun ondan vs sen de yine affedersin bu gereksizi
Ailesiyle tanışıyorum zaten ki bir çok kuzeniyle de tanıştım bunu tanımıyorum pek. Kaldı ki nişan sürecine girdik o konuları konuştuk ailelerle vs .

Çok kalmaz yarın falan gider diye düşünüyorum. Bugün nişan akşama gelir resimler görürüm yine. Yok sevgilim sürprizlik bir adam değil pek yani sanmıyorum.
Savunması öyle olur. Sen belki etme. Eve gittiginden emin ol görüntülü arayarak. Sonra bas tekmeyi.

Ailesiyle tanışıyorum zaten ki bir çok kuzeniyle de tanıştım bunu tanımıyorum pek. Kaldı ki nişan sürecine girdik o konuları konuştuk ailelerle vs .
Ailesiyle tanisman başka tüm akrabalara seni göstermek baska söylüyoruz yine her şeye yok diyosun sen bilirsin

Tüm yorumlarınıza katılıyorum yani dün konuştuk telefonda ama bana hiç bir şey demedi bahsetmedi bile yani çok garip gerçekten.
Tek telefon hattı olduğundan eminsin değil mi? Konunu okuyunca ben seninle gidip akrabalara bir ilanda bulunmak istememiş diye düşündüm.Nişanınız olacak ve tüm akrabalarla seni tanıştırmak için böyle bir merasim denk gelmiş ...üstelik senin şehrinde birşeyler oturmuyor yerine.Düğüne gelenler arasında ilgilendiği/ciddi düşündüğü başka bir kızın olduğunu düşünürdüm

Tek telefon hattı olduğundan eminsin değil mi? Konunu okuyunca ben seninle gidip akrabalara bir ilanda bulunmak istememiş diye düşündüm.Nişanınız olacak ve tüm akrabalarla seni tanıştırmak için böyle bir merasim denk gelmiş ...üstelik senin şehrinde birşeyler oturmuyor yerine.Düğüne gelenler arasında ilgilendiği/ciddi düşündüğü başka bir kızın olduğunu düşünürdüm
Yok başka biri zaten onların akrabaları genelde erkek kız çok az çoğu da evlk zaten.

Ay çok garip. Arkadaşımın bulunduğu şehire 1 günlüğüne gidip onunla görüşecek vaktim olmadığı halde ben buraya geldim derim ki başka yerden görmesin, duymasın. Belki görüşmek istemiyorum sanır da üzülmesin diye.

Önceki konularınızı bilmiyorum. Baktığımda ayrılmak için yeterli bir sebep mi… evet. Sizinle bağları koparmış gibi bari ayrılan siz olun.

Az önce aradı napıyorsun uyandın mı ben dün geldim söylemedim sana bugun süpriz yaparim diye 15 dk oradayım hazırlan kahvaltıya gidelim diye napmaliyim ?
Sürpriz olduğuna inanıyor musunuz? Fotoğrafları gördüğünüzü görmüş olabilir.
Bence sizi aile arasına sokmamak için gizledi, şimdi de sürpriz yaptım diyor.

Back
X