• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar haklıymışsınız boşa çaba harcamışım napmalıyım ?

Nişan bugün akşam bakalım bir şey diyecek mi .
Sizin bir hayatınız yok mu? Pazar günü birden kahvaltıya çağırıp hazır olmanız bekleniyor. Henüz davet edilmediğiniz bir nişana birden akşam davet edilme ihtimalini normal görüyorsunuz. Her hareketi falsolu. Niye sizin her an her saniye müsait olacağınızı düşünüyor ki?

Az önce aradı napıyorsun uyandın mı ben dün geldim söylemedim sana bugun süpriz yaparim diye 15 dk oradayım hazırlan kahvaltıya gidelim diye napmaliyim ?
Dediğimiz çıktı işte, gidersin ne yapican

Insan söyler X gün geliyorum gezeriz hazırlan şuraya gidicez bilmem ne. Ne sürprizi ya of sen de dinlemeyceksen konu niye açıyorsun

Nişana cagirirsa gitme bari, dinlemezsin yine de yazayim

Sizin bir hayatınız yok mu? Pazar günü birden kahvaltıya çağırıp hazır olmanız bekleniyor. Henüz davet edilmediğiniz bir nişana birden akşam davet edilme ihtimalini normal görüyorsunuz. Her hareketi falsolu. Niye sizin her an her saniye müsait olacağınızı düşünüyor ki?
Ona her saniye müsait olacağımı düşünüyor.

Bu ara da geldi aradı aşağıda araba da oturuyor. Ben de onun yanına kalmaya gidince oda hep musaitlik yaratıyor bana benim de ona hep musait olacagimi düşünüyor ondan.

Dediğimiz çıktı işte, gidersin ne yapicam

Insan söyler X gün geliyorum gezeriz hazırlan şuraya gidicez bilmem ne. Ne sürprizi ya of sen de dinlemeyceksen konu niye açıyorsun

Nişana cagirirsa gitme bari, dinlemezsin yine de yazayim
Sürpriz olduğunu bende inanmadım kafam karışık diyorum ya.

Evin önüne kadar geldiyse bir bahaneyle aşağı inin görüşün ve önemli bir işiniz olduğunu söyleyip çıkın 5 dakika kalın yanında.
Kahvaltıya falan da gitmeyin ve soğuk davranın bence
Bu nişanda beğendiği, ailesinin ona ayarlayacağı biri var gibi

Evin önüne kadar geldiyse bir bahaneyle aşağı inin görüşün ve önemli bir işiniz olduğunu söyleyip çıkın 5 dakika kalın yanında.
Kahvaltıya falan da gitmeyin ve soğuk davranın bence
Bu nişanda beğendiği, ailesinin ona ayarlayacağı biri var gibi
Ailesi ilişkimize onay veriyor bir sıkıntı yok ki. Hazırlanmadıysan ben geleyim yukarıda bekliyim dedi. Yukarı çıkacak arabayı park edip gözlemleyeceğim onu.

Sevgili misiniz ayrı mısınız anlamadım ben
Eski sevgilim demişsiniz
Türkçeniz berbat

"Tabii ki bitireceğim" lik ne yapmış? Habersiz istediği yere gitmiş. Herhalde izin almasina gerek yoktu. Daha evli değilsiniz. Evlendiginizde bile size ait alanlarınız zamanlariniz olsun.
Söylendiğiniz şey çok farklı adamın yaptığı çok farklı.
Konuyu tam okumadınız sanırım
Nişanlısının bulunduğu şehre gelmiş kızın haberi yok.
Kaldı ki bir yere giderken haber vermek izin almak anlamına gelmiyor.

"Tabii ki bitireceğim" lik ne yapmış? Habersiz istediği yere gitmiş. Herhalde izin almasina gerek yoktu. Daha evli değilsiniz. Evlendiginizde bile size ait alanlarınız zamanlariniz olsun.
Haber vermek ne alaka ya.Nişanlım benim bulunduğum şehre gelirken geldiğini söylemeli bu haber vermek değil ki.Nişanlın yani sonuçta.Görüşürsün edersin kuzenin nişanına davet edersin.Nasıl bir kafa yaşıyorsunuz anlamıyorum ki.

Henüz nişanlı değiliz ama nişan için hazırlıklara başladık. O süreçteyiz kahvaltıya gitmedim. Kahve yaptım canım istemiyor dedim anladı benim ona tepkili olduğumu. Gerçekten supriz yapacağım için dün bir şey söylemedim falan dedi ben hiç gördüğümü vs söylemedim konuyu kendi açtı zaten.

Haber vermek ne alaka ya.Nişanlım benim bulunduğum şehre gelirken geldiğini söylemeli bu haber vermek değil ki.Nişanlın yani sonuçta.Görüşürsün edersin kuzenin nişanına davet edersin.Nasıl bir kafa yaşıyorsunuz anlamıyorum ki.
Aynı şeyi ben ona yapmış olsaydım alacağım tepkiyi çok iyi biliyorum. Tepki bile göstermez susar konuşmazdı benimle. Haber vermesi gerek izin konusu zaten aramızda hiç bir zaman olmadı sevgilim zaten izin alacak bir adam değil haber verir.

Yanında ceketini gömleğini falan da getirmiş akşama kadar beraber vakit geçirelim akşam beraber hazırlanır gideriz dedi mutfakta bir şeyler hazırlıyor şimdi kahvaltı için. Kafam gerçekten karışık.

Sizi hatırladım, eski konularınıza baktım bi tekrar.
Bu adamın muhtemelen hayatında zaten birisi var sizde yedeksiniz.
Zaten yazın uzun bir ayrılık döneminden geçmişsiniz.
Arada bir birinizle vakit geçiriyor gibisiniz.
Siz daha ayrılmazsınız o cesaret yok sizde. Ama ortada bir ilişkiye dair hiç birşey yokki?
Bence kendinizi daha fazla oyalamayın, yolunuza bakın

Back
X