• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar haklıymışsınız boşa çaba harcamışım napmalıyım ?

Sizi hatırladım, eski konularınıza baktım bi tekrar.
Bu adamın muhtemelen hayatında zaten birisi var sizde yedeksiniz.
Zaten yazın uzun bir ayrılık döneminden geçmişsiniz.
Arada bir birinizle vakit geçiriyor gibisiniz.
Siz daha ayrılmazsınız o cesaret yok sizde. Ama ortada bir ilişkiye dair hiç birşey yokki?
Bence kendinizi daha fazla oyalamayın, yolunuza bakın
Hayatında birisi nasıl olsun adamın whatsapp resminde ikimizin fotografi var telefonu yanımda istesem açar bakarım 3 kişi yok. Nişan için hazırlık yapıyoruz nasıl ilişkiye dair bir şey yok.

Yanında ceketini gömleğini falan da getirmiş akşama kadar beraber vakit geçirelim akşam beraber hazırlanır gideriz dedi mutfakta bir şeyler hazırlıyor şimdi kahvaltı için. Kafam gerçekten karışık.
Kahvalti surpriz de nisana çağırması da mu surpriz?
Yakalandıgini anladi kıvırıyor simdi.
Insan kuzeninin nisanina goturme sürprizi de yapmaz yani. Ustelik belki planiniz var, isiniz var, hastasiniz vs.

Henüz nişanlı değiliz ama nişan için hazırlıklara başladık. O süreçteyiz kahvaltıya gitmedim. Kahve yaptım canım istemiyor dedim anladı benim ona tepkili olduğumu. Gerçekten supriz yapacağım için dün bir şey söylemedim falan dedi ben hiç gördüğümü vs söylemedim konuyu kendi açtı zaten.
Ee ne yapmış surprizlik? Ne getirmiş sana? Eli gotunde haydi hazır değil misin deyip yukarı geliyor iki fikfik yapacak ona gelmiş herhalde

Seni nişana çağıran oldu mu da akşam hazırlanıp gideceksin??? Anladı işte çeviriyor sen de inanıyorsun ne diyim ay

Kahvalti surpriz de nisana çağırması da mu surpriz?
Yakalandıgini anladi kıvırıyor simdi.
Insan kuzeninin nisanina goturme sürprizi de yapmaz yani. Ustelik belki planiniz var, isiniz var, hastasiniz vs.
Ben de şaşırdım üstünü de getirmiş sırt çantasıyla kafam benim de çok karıştı gerçekten

Ee ne yapmış surprizlik? Ne getirmiş sana? Eli gotunde haydi hazır değil misin deyip yukarı geliyor iki fikfik yapacak ona gelmiş herhalde

Seni nişana çağıran oldu mu da akşam hazırlanıp gideceksin??? Anladı işte çeviriyor sen de inanıyorsun ne diyim ay
Kendisinin çağırması yeterli yani zaten tanıyorlar özel davet beklemem ben boyle şeylerde mesele nişan değil onun yaptığı hareket

Belkı sürpriz yapacak bekleyın ama haber vermeden basıp gıderse sız de kıcına tekmeyı basın

Şu gün kuzenimin nişanı var oraya geliyoruz dememesi gerçekten tuhaf bir durum. Seven adam şehre ayak bastığı gibi yanına koşardı..

Kendisinin çağırması yeterli yani zaten tanıyorlar özel davet beklemem ben boyle şeylerde mesele nişan değil onun yaptığı hareket
Hayır, davet edilmedigin yere gitmemeli bir insan. Nisan kuzeninin nişanı sen adamın bir seyi değilsin, seni kimse cagirmamis. Böyle yapıp kendinizi güldürmeyin. Taniyorlar diye kafana göre gidemezsin.

Yaptığı hareket sorun zaten ben akşam gelmiyorum demiyorsun dün seni gördüm neden bir şey demedin demiyorsun. Sen bilirsin...

Az önce aradı napıyorsun uyandın mı ben dün geldim söylemedim sana bugun süpriz yaparim diye 15 dk oradayım hazırlan kahvaltıya gidelim diye napmaliyim ?
Sürpriz şöyle olur geleceği ana kadar haber vermez ok ama şehre gelir akrabasını ailesini yerine bırakıp beş dk dahi olsa seni görmeye gelir bir gün sonra haber vermez.

Sürpriz şöyle olur geleceği ana kadar haber vermez ok ama şehre gelir akrabasını ailesini yerine bırakıp beş dk dahi olsa seni görmeye gelir bir gün sonra haber vermez.
O mümkün değil ablası annesini de getirdi teyzesinin de almış yolda. Yakın değil kuzeninin evi bana.

Hayır, davet edilmedigin yere gitmemeli bir insan. Nisan kuzeninin nişanı sen adamın bir seyi değilsin, seni kimse cagirmamis. Böyle yapıp kendinizi güldürmeyin. Taniyorlar diye kafana göre gidemezsin.

Yaptığı hareket sorun zaten ben akşam gelmiyorum demiyorsun dün seni gördüm neden bir şey demedin demiyorsun. Sen bilirsin...
Bizde böyle şeyler yok yani ilişkimizde oda benim kuzenimin düğününe geldi ben davet ettim geldi kuzenim özel aramadı.

Aynı şeyi ben ona yapmış olsaydım alacağım tepkiyi çok iyi biliyorum. Tepki bile göstermez susar konuşmazdı benimle. Haber vermesi gerek izin konusu zaten aramızda hiç bir zaman olmadı sevgilim zaten izin alacak bir adam değil haber verir.
Olay izin değil ki zaten canım haber vermek ve bu gayet de haklı bir istek.Sen haklısın yani.Sordun mu peki kendisine neden geldiğini söylemedin diye

Olay izin değil ki zaten canım haber vermek ve bu gayet de haklı bir istek.Sen haklısın yani.Sordun mu peki kendisine neden geldiğini söylemedin diye
Sordum bugün yanıma gelmek için supriz yapmak için çünkü gelmesine daha vardı öyle söyledi.

Yani önemli olan sizin inanmanız. Yaptığı şey pek normal değil ama dün konuşup geldıgını gızlemıs olması bı yerde yalan soylemıs oluyor. Siz bilirsiniz tabi ölçün tartın davranışlarını.

Back
X