- 5 Temmuz 2025
- 428
- En iyi cevaplar
- 1
- 107
- 18
- Konu Sahibi fnrbahce123
Çok sevdiği kardeşim dediği kuzenlerinden biriymiş gitmezse ben de şok olurum.Gitmeyin bakalim gercekten gitmeyecek mi, sizi mi sınıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sevdiği kardeşim dediği kuzenlerinden biriymiş gitmezse ben de şok olurum.Gitmeyin bakalim gercekten gitmeyecek mi, sizi mi sınıyor.
Adam evimde salonda uyuyor şu an sürpriz diyor ama bana inandırıcı gelmiyor.Sürpriz yapacak olabilir mi acaba . eğer öyle değilse ayrıl tabiki..
Hic birsey yapma cabalamayi kes. Olurda aklina gelirsen onun , olurda yazar ararsa söyleyecek lafin var.. yerini bekleyip laf sokmak en güzeli. Acikcasi beklentini minimumda tutarsan cok daha mutlu olursun.Herkese günaydınlar,Daha önce açtığım konuları bilenler bilir uzak mesafe ilişkim vardı eski sevgilim polis memuruydu ayrilmistik barışmıştık vs biz nişan için bir takım hazırlıklar yapmaya başladık en son zaten ailelerimiz tanışıyordu ama usülen bir araya getirdik. Ben onun oradaki evine gidiyordum ama gittim yine bir şeyler baktık vs sevgilim benden habersiz bulunduğum şehre gelmiş ve bana bir şey demedi şu an aynı şehirdeyiz kuzeninin nişanı var nasıl öğrendin diye soracak olursanız ablası ben de var o paylaşmış sevgilimin annesi vs de var annesini getirdi büyük ihtimalle arabasını Bile gördüm resimde tanıdım plakasını hemen. Kuzenlerini tanıyorum çoğunu ama bunu pek tanımıyorum hiç bu nişan vs olacak diye de bahsetmedi tabi ki bitireceğim ama nasıl yapmalıyım bu süreci? Şu an kendimi gerçekten kötü hissediyorum ve çok sinirliyim üzgünüm.
Uyandı eve eşya bakmaya gidelim eksiklikler var onları alırız bugün ben burada kalırım diyor. Gerçekten de gitmiyor.Gitmeyin bakalim gercekten gitmeyecek mi, sizi mi sınıyor.
Bende suprız dıye düşünüyorum gızlemek ısteyen adam ablasına da tembih eder aptal mı bu cocuk sonucta ama son dakıka hadı nısana da saçmaUyandı eve eşya bakmaya gidelim eksiklikler var onları alırız bugün ben burada kalırım diyor. Gerçekten de gitmiyor.
Sevgilim akıllı biri dediğinizi yapabilirdi evet ısrarla şunu söylüyor bugün yanına gelip supriz yapacağım için dün hiç bir sey söylemedim vs diye. Şimdi de sen git ben gelmicem diyorum gitmiyor düğüne gideriz beraber diyor.Bende suprız dıye düşünüyorum gızlemek ısteyen adam ablasına da tembih eder aptal mı bu cocuk sonucta ama son dakıka hadı nısana da saçma
Bu kadar olaydan sonra giderseniz o düğüne siz de kendi laflarınızı yutmuş olursunuz. Kesin ablası söyledi sizin gördüğünüzü storyi yol yapıyo işte. Aşktan gözünüz kör değilse azıcık mantığınız hala kaldıysa yol yakınken başlamayın hiçbir şeyeSevgilim akıllı biri dediğinizi yapabilirdi evet ısrarla şunu söylüyor bugün yanına gelip supriz yapacağım için dün hiç bir sey söylemedim vs diye. Şimdi de sen git ben gelmicem diyorum gitmiyor düğüne gideriz beraber diyor.
Bu nişan düğün sonra olacak ondan bahsediyor.Bu kadar olaydan sonra giderseniz o düğüne siz de kendi laflarınızı yutmuş olursunuz. Kesin ablası söyledi sizin gördüğünüzü storyi yol yapıyo işte. Aşktan gözünüz kör değilse azıcık mantığınız hala kaldıysa yol yakınken başlamayın hiçbir şeye
Ne kadar uzak olabilir ki? Sonuçta yaşadığın şehre gelmiş ilk işi seni görmek olmalıydı insan sevdiğini görmek için geceden sabaha 1000 km yol gider. Böyle şeyler hele evlenmeden önce daha çok olur daha kıymetli olur.O mümkün değil ablası annesini de getirdi teyzesinin de almış yolda. Yakın değil kuzeninin evi bana.
Haklısınız ama hep zaten benim yanıma geldi bu zamana kadar. Bu bir ilk oldu.Ne kadar uzak olabilir ki? Sonuçta yaşadığın şehre gelmiş ilk işi seni görmek olmalıydı insan sevdiğini görmek için geceden sabaha 1000 km yol gider. Böyle şeyler hele evlenmeden önce daha çok olur daha kıymetli olur.
Gitmedim.Bazen derler ki bir musibet bin nasihatten iyidir. Bazı insanların yaşayıp görmesi gerekiyor.
Süslen nişana git, kendini aile üyelerine de göster. Bir sonraki falsosuna kadar. 190 polisini kimselere kaptırma