Kızlar Hamamı....

bu akşam arkadaşının nişanı var ve oraya gideceğiz,ben işten 19:00 gibi çıkıyorum saat 20:00 de güngören de bir düğün salonunda olacak neyse işte dün geceden de konuştuk,ikimiz gideceğiz,ama biraz önce konuştuk bana ne dese beğenirsin canım,söyleyim annemlere de onlar da gelsin ya nasıl sinir oluyorum bunun böyle davranmasına,sırf biz gideceğiz ve ablası bir şey der mi diye yani onu da götürmek istiyor,ya hep böyle mi olacak canım ya biz bir başımıza bir şey yapamayacak mıyız.Dedim yani ne alaka sen arkadaşının nişanına sadece nişanlınla gidemiyor musun,onlar da gelse ne olur demiyo mu bir de sinir oldum resmen.

biliyorsun bana yaptıklarını umursamazlıklarını o yüzden içimde hiç birşey bırakmadılar ve ben de artık görmek dahi istemezken bir de arkadaşının nişanı yani hani akraba olsa neyse anlayacağım da yani bu kadar ailesi kırılacak diye davranmasından bunaldım,bizim bir çift olduğumuzu ailesine ve en önemlisi kendi beynine kabullendirmeli ya

ya bu abla sinirimi bozuo he iyice herseyinize karısan küsen kız deilmi bu
valla adacım ben artık nişanlına yorum yapamıyorum neden seni devamlı 2.plana atıo anlamam evlenince cok sorun yasarsınız bana göre

iyi o zaman ben de durmadan ailemden birilerini peşimize takayım her yere bizimle gelsinler,bizim bir çift olmamızın ne anlamı kalacak ki

ya bu abla sinirimi bozuo he iyice herseyinize karısan küsen kız deilmi bu
valla adacım ben artık nişanlına yorum yapamıyorum neden seni devamlı 2.plana atıo anlamam evlenince cok sorun yasarsınız bana göre

evet işte o kız,hani nişan da takılacak yüzüklerimizi bile kendimiz gidip aldık diye tavır yapan görümce hanım.bıktım canım ya bu ne böyle evlenince de böyle olursa dayanılmaz hal alır bu

imzam zaten vardı :dilcikar:
eee cakma star olarak koyim fotomu dedim:smiley-cool:

nabersiniz şekerler...
ay çok neşeliyim.bi şişe de şarabım var..gelenle güzellll geyik yapılır..itinayla dert dinleniropuyorumnanaktan

Son düzenleme:
anneannesigile gittiler
cinde yok amonrada yok kimse yok basbasa kaldıkaklinialirimsmile hadi söndür ışıklarıkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…