Kızlar Hamamı....

inş her şey çok güzel olacak canım inş dinlen sen sonra gel size dua edeceğim canımsın ya üzülme haketmiyorsun bunları

günaydın kızlar. know benim yerimede gez olurmu. geçen hafta bizim bakanlığın antalyada kongresi vardı ama nerde bizim kızın korkusundan ben gelemem diye kestirip attım. giden arkadaşlar yanmış bi güzel. çünkü bizim cadı aralıkta bi haftalığına antalyaya gittimde geldiğimde tam yarım saat. omzuma başını dayadı.ayıramadılar omzumdan yapıştı kaldı bebem ya.

ver ver benim kardeşimi 4 yasında verdik kreşe ingilizce ögrenmişti ıt ıs a kapiiii diodu kaydirigubbakcemile3

ay çok güzelmiş ya. bizimki 1'den 10'a kadar kendisi öğrendi. şimdide harfleri öğrenmeye çalışıyo. nasıl öğrendi dersen,ufak bir bilgisayar almıştım. çocuklar için rakamlara basıyo,hangi rakam olduğunu söylüyo. öyle öyle kendi kendine öğrenmiş sıpam. maşşallah diyeyim kızıma.:nazar: rabbim hepimizin sevdiklerini bağışlasın...

hemşirem maaşallah kızına en iyisini yapmışsın sanırım tek çocuk,bende tek çocuğum sakın kızının üstüne çok düşme hep ona sorumluluk ver herşeyde yanında olma bir az kendi kendine bırak ben zamanında çok çektim insanın kendine güveni azalıyor,bırak sosyal olsun rahat olsun sonra ensesine vur ekmeği al olmasın . . .

jean'im aynen. ilk ve tek kızım. bende ondan zaten kreşe vercem. biraz sosyal olsun,gözü açılsın. iş konusuna gelince çalıştığım için zaten bana yardımcı olacak ablası.

ver canım ver benim gibi olmasın ben anca lisede açıldım ve bilirsin ki en tehlikeli dönemdir,başka yere kayabilirdim :( birde tek bırakma bak ne olur ben kardeş sevgisi nedir nasıl olur hiç bilmem hala eksikliğini yaşıyorum :(aralarını çok açmadan bi kardeş lazım tek kalmasın yavrucak

günaydın kızlar. alisim bence de kardeşsiz bırakma. kardeş kadar harika bişey yok. 3 kardeşiz biz. kardeşin önemini en dar anlarımda onların desteğiyle ayakta durdum. geçen aylarda çok dara düştük eşimin motoru şirketin parası çalındı battık nerdeyse yani. 18 yaşında bi erkek kardeşim var küçüklükten beri bankada kumbara fonu vardı babam kaç kez istedi vermedi reddetti o benim askerlik param diye. o olay olunca aradı ablam belki çare olmaz ama 2 bin liram varmış bankada bugün baktım çektim müsade edersen veriim enişteme diye o kadar fena oldum ki nasıl ağladım çocuk gibi sonra çanakkaledeki 21 yaşındaki kızkardeşim yaz okulu için biriktirdiği parayı göndermeyi teklif etti ve gönderdi ısrarla. ailemin maddi gücü yok ama kardeşlerim kıt kanaat bütçeleriyle bana yardım etti. çok etkiledi beni. moralim düzelsin diye maymuna döndüler resmen. diyeceğim odur ki kardeş gibisi yok. allah onların yokluğunu göstermesin bana

amin doğru diyosunuzda benim ankarada kimseciğim yok. bide anlatmışımdır hamilelikte trafik kazasından dolayı çok yıpranmıştım. zaten bi bebek görünce 2.yi doğurasım geliyo ama bi hamile görünce yaşadığım sıkıntılı günler aklıma geliyo daralıyorum resmen. ama tabiki Rabbimde nasip ederse 2.yi 1-2 yıl sonra düşünüyorum. bakalım hayırlısı olsun. amonra yazdıklarını okudukça hep bizde olan şeyleri gördüm. bende kaza yaptığımızda annem ,babam, kardeşlerim başımdaydılar. onlar olmasaydı nasıl atlatırdım o günleri bilemiyorum. eşim desen işten kendisi perişan,kaynanam desen sadece moralimi bozuyodu. zaten o günlerin acısını öyle güzel çıkarıyorum ki ondan. öyle güzel başına kalkıyorumki kaynanamın. ama esas içimi acıtan neydi biliyomusunuz kızlar. benim hamile olduğumu duyduğundan beri dahada kötü davranmaya başladı kaynanam. eltimde benden 2 yıl önce evlenmişti. ama çocuğu olmuyomuş ve benden gizliyolar hatta gittiği doktorları filan eşim ayarlamış.ama ne eşim nede kaynanam bana söylemiyolar. bende 2. ayda hamile kalınca iyice bu bana düşman oldu. bu arada eltimde kaynanamın yeğeni. yani kaynanam eltimin teyzesi oluyor. onuda bu kadar tutması ondan. neyse çok uzattım ben kaza yapınca düşük yapayım diye kadın elinden geleni yaptı resmen kaza yaptığıma sevindi ya. bu kadar olur ama şimdi ben ne yapıyorum o istemediği bebeği yani torununu doğru dürüst tatile gittiğimizde bile göremiyo. hep annemlerde kalıyom. bi geleceğimiz gün. eeeee ne kadar ekmek o kadar köfte............

aynen amonracım. bide şimdi öyle bir bağlanmışki sanki ondana daha fazla seven yok. hemileyken niye böyle değildin diyorum hemde özellikle eşimin yanında. öyle böt böt bakıyo. çünkü kendini savunmaya bile yüzü yok. hele haklı bir yanı hiç yok.

Back
X