Kızlar Hamamı....

bu süper haber işte..muvaffak olur inşallahhhh..bak canım yağmurdan sonra açan güneş ve gökkuşakları sizinle artık..biraz yüzün güldüyse ne mutlu banaaaopuyorumnanaktan

evet ya sen guldurdun bugun yüzümü kocişte 2. haberi verdi bakalım hayırlısı

evet dedim ya bakalım zaman umarım iyi kullanır
neyse gec sen naptın bakalım hı anlat bakem dun cıktın gelmedin bidaaa

film almıştım..erkekler ne söyler kadınlar ne anlar diye..çok eğlenceliysdi..hani biz kızlar deriz ya erkek aramayınca,yok ilişkiye hazır değildir,yok çekiniyordur falan hepsiii yalan..bi erkek bir kızdan hoşlandıysa direkt çıkma teklif edermiş..aramıyorsa tek cevap varmış..hoş-lan-ma-dı..çok güzel filmdi.izlemeni öneririm..

ooo kızarmışız bayanlar bi ben kaldım yani aklinialirimsmile
napıyosunuz bakim gece gece

ben biraz daha beklicem ablacım sonra kızarıcam aklinialirimsmile
önce bi iş bulmam gerek kızarmam için kaydirigubbakcemile3

aha kuşum yakında sinemalarda..kırmızılı mügeee..ablanın işi var çok şükür..dur topiğimin hepiciğini kızartayım da görsün k.k...

bende esaretin bedelini izledim az önce kardeşceğizimle.. olumunekankayizsmile
tavsiye ederim harika bir filmdi kızlar :1closedeyes:
en iyi filmler listesinde 1 numara

milyon kere izlesem yine izlerim..ennnn ennn sevdiğim film..oh olsun o müdüre.yıllarca sabretmek nedir o filmden öğrendimm..ayyy içimin yağları yine eridi.o salak müdürün ayakkabıları görünce yüzünün aldığı hal geldi aklıma...

eee gecenin bu vakti niye yatmadınız..anlatın bakimm sırasıynan..anlatın walla,doğruları hem de çekerim kulakları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…