Kızlar Hamamı....

Hamam yeniden işlemeye başlamış.
Ben de uğrayayım mı ara sıra bilmiyorumkismile :kedi:
Çok yer kaplamam, sadece iki kişilik yerimseniben

bence de kaynamış :D farketmeler bizi bile.... merhaba benden sana , tüm hamama yeni katılanlara :D, ve :teytey::teytey::teytey: eski hamamcılara.. :teytey::teytey::dance:

ilk seni gördüm yeni olaraktan sohbete dağil olanalım ama nasıl :D

sarissa canım hoşgeldin tekrar.Lütfen gel.buralarda değilsek bile bir merhaban yeter.Sayende tanıştık biliyorsun.Ne konuydu ama.Aaaaa bak o konuyu da canlandıralım,nostalji olur.Bebeğine de çok sevindim çok.Suskun sultan,sen de hoşgeldin ama burda suskun kalma olur mu.Bamyayı da öğrenirsin yakında:kedi:madammmmm,deneyimlerinden faydaladır bizi de,mahrum bırakma olur muzemuszemus

Madam topiğimizin sahibi yok ki.buralar hepimizinolumunekankayizsmile off sıkılıyorum bu gece çok.Yatmam lazım,yorgunum yarın iş var,ama ben hala nette sürtüyorum.Ne olcek bu böyle:gitme:

Hoşbuldum cnm...
şimdiden söyliyeyim ben banya değilim :roflol:
bu arada geçmiş olsun hastaymışsın sanırım :2:

Madam topiğimizin sahibi yok ki.buralar hepimizinolumunekankayizsmile off sıkılıyorum bu gece çok.Yatmam lazım,yorgunum yarın iş var,ama ben hala nette sürtüyorum.Ne olcek bu böyle:gitme:

Hadi git yat,epey geç olmuş vakit,
bende çalışmıyorum ama sabahları 06:30 da kalkıyorum.

iyi geceler kızlar :)
Hoşgeldin :))

ya niye erken kalkıyorsun ve nasıl beceriyorsun.Uyumayı özledim,bıraksan öğlene kadar uyurum,offf:gitme:

Bıraksalar bende öğlene kadar uyurum ama bırakmıyorlar ki,oğlumu okula gönderiyorum sonra dokuza kadar falan orda burda yatarak vakit geçiriyorum işte :))

Son düzenleme:
Back
X