Kızlar Hamamı....

griple mücadele timi kurduk ofiste.herkes elinde vitaminler,çaylar,ilaçlarla birbiriniz iyileştirmeye alışıyorkaydirigubbakcemile ya tamamen pert olucezz,ya da bomba gibi iş başına dönücezzzkaydirigubbakcemile3

acayip gerginim
iş yerinde bi fırtına esiyo ki aman yerabbim
noluyo yavvv bu millete

Son düzenleme:
:teytey: :teytey: hepimiz burdayız sende gel madam x

Tam aradığım şey kaydirigubbakcemile2
hemen geliyorum opuyorumnanaktan

acayip gerginim
iş yerinde bi fırtına esiyo ki aman yerabbim
noluyo yavvv bu millete

Valla bu aralar herkes her yerde gergin,havalardanmıdır nedir..
burçlarlada ilgisi olduğunu düşünüyorum,kasıma kadar herkesde gerginlik olacak diye okumuştum

noldu canım.Hamamcak toplanıp gelelim miialsanaalsanasmile

ya ne bileyim
alt üst ilişkisi
defalarca dile getirdiğimiz sorunlar
çözülmedi üstüne üstüne eklendi
patladı bugün
biz dış göreve sahaya çıkıyoruz belli zamanlarda
haliyle çok yıpratıcı oluyo bu istanbulun en ücra yerlerinden tut da
en cins yerlerine kadar
eğitimleri biz gidip vermek yerine
ağırlama imkanımız varken
sırf birilerinni keyfi bozulmasın diye
sürgün misali ordan oraya gidiyoruz
patladık işte bugün
istifalar birim değişiklikleri falan derken
ben kalakaldım sersem sepelek...

Yıldırmasın bunlar seni amonra,hakkınızı arayın sonuna kadar,birilerinin keyfi bozulmasın diye sürgün ne demekmiş,hayatta kabul etmem bende,yıkarım ortalığı Çok üzgünüm çoook

sende fırsatın varsa kullan canım iznini,belki uzaklaşmak iyi gelir kafanı toparlarsın.. olumunekankayizsmile

Malsef öyle bende gerginim :S

ya sanki bizim iş yerinden bahsetmişsin...Sabret diyeceğim elif ama bilirim ne kadar zordur..
Mügeee şimdi o hamamda olmak vardı,ne ter atardım,nasıl iyileşirdim ya üffff:gitme:

Yıldırmasın bunlar seni amonra,hakkınızı arayın sonuna kadar,birilerinin keyfi bozulmasın diye sürgün ne demekmiş,hayatta kabul etmem bende,yıkarım ortalığı Çok üzgünüm çoook

sende fırsatın varsa kullan canım iznini,belki uzaklaşmak iyi gelir kafanı toparlarsın.. olumunekankayizsmile

ya sanki bizim iş yerinden bahsetmişsin...Sabret diyeceğim elif ama bilirim ne kadar zordur..
Mügeee şimdi o hamamda olmak vardı,ne ter atardım,nasıl iyileşirdim ya üffff:gitme:

bakalım birlik olucaz dedik ama
müdürün kapısına gelince kapıdan tek girmek de var

Sakın inanma canım ya..Birlik olucaz diyenler sonra arkandan atıp tutarlar bilirim.Yine de arkadaşlarını en iyi sen tanırsın ama elebaşı olarak kalmak varkaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…