Onu da sen de şekerrrr :dilcikar: :dilcikar: sen ölle sannklava: mafoldumben
aaa alındı len saka baptım ama :sinifsinif::sinifsinif:
:gitme: :gitme: :çok üzgünüm: öööğğğhhhüüüü mendilin bitti nen biri mendil versin bene paradoks bi paket pleasee :roflol: :roflol:
:gitme: :gitme: :çok üzgünüm: öööğğğhhhüüüü mendilin bitti nen biri mendil versin bene paradoks bi paket pleasee :roflol: :roflol:
ohaoldumsmile mahvoldum ben.yandım ben.bu ayki maaşım sana yetecek mi acep:roflol:
ooy kıyamam altından vazgeçtim sefdim yahuu :roflol: :roflol: :roflol:
yasakkelime bana acıma.sev beni.fakir ama gururlu bir genç vardı hatırla,işte o bizim uşağın oğluydu:roflol:
uşagın oğulnu boşver o fakirdi
sen zengin olduguna göre sana aşokım beaaa :roflol: :roflol: :asigim: :sm_cool:
delikafadulden dansöz oldum bu gece ben ama bi daha kıvırıyom..
benim gönlüm zenginn
Farkındayımmm :asigim: a.s. opuyorumnanaktan
:asigimlumunekankayizsmile benden daha akıllı kadın sevmiyom ben:dilcikar:
oğluş benim lan cok karizmatik sesi var takriben 1 saat önce asık olmus bulunuyorum kendisine
11 yaşında daha az büyüsün alcam seni ona..bilezik falan yok ama.üstüne alırım bilesinkötükedihüso
Ben evliyimm ama kocamın üstüne senni oğlunu alamam yavrum olarak alayımm benim kızan da 3 yaşında kardeş kardeş geçinirlerr :1hug:
aaaa senin de oğlun mu var ohaoldumsmilekendi ağzıyla düşen paradoks smileyi
var vallahaa ellerinden öper aplasıı alkisalkisalkis opuyorumnanaktan
ben de öperim yanaklarından küçük kuşu..
canlarım ben yatıyorum,yoğun bir gündü..
yarın bomba gibi olayım da hediyeleri güzel güzel seçeyim.birazını aldım zaten..umarım kurbanım da beğenir..olumunekankayizsmile senemciq muhabbetin çok güzel.çok ısındım cidden sana..hep bekleriz hamama..olur mukaydirigubbakcemile5 iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?