Kızlar Hamamı....

öyle kaynaşırız ki aklın şaşar.bi kerem ben evli değilim sizdenim..hahayyttt..ama sizin kadar çocuğum var nerdeyse o ayrı..

meltemcim arada susar burası öle yanlıs anlama özellikle sitede bir bamya olursa hepimiz oraya koşarız kaydirigubbakcemile3 senide yetiştirelim bamya anlamanın incelikleri var paradoks basla hayatım eğitime

evet böyle paylaşım yasakmış galiba..sormuş kızlar ben de onlara sordum..repler feda olsun canlarımaaa

öyle kaynaşırız ki aklın şaşar.bi kerem ben evli değilim sizdenim..hahayyttt..ama sizin kadar çocuğum var nerdeyse o ayrı..

şaka yapıyoonnn akannehir benle yaşıtsın diye biliyorummm
yada taş çatlasın 3 yaşşş acayip enerjiksinn maşallaahhh
şoklardayımm vallaahaa ohaoldumsmile ohaoldumsmile

şaka yapıyoonnn akannehir benle yaşıtsın diye biliyorummm
yada taş çatlasın 3 yaşşş acayip enerjiksinn maşallaahhh
şoklardayımm vallaahaa ohaoldumsmile ohaoldumsmile

sağol canım..normal hayatta da enerjiğimdir ben..buranın ablası benim yani.olumunekankayizsmile

kızlar ben siz gittini diye gitmiştim sitede başka yerleri geziyordum bamya konusunuda alamadım kafamçokkarıştı

nereus çekinmeyi ben isteyerek yapmıyorum yapım gereği böyleyim birazda öz güven eksik bende ondan olsa gerek

meltem cim ben de 18 oldum..diğer kızlarda.bu yapıyla alakalı olduğu kadar güvenle de alakalı.ama özgüven başka bişey.o sen de olmasa buraya gelip merhaba bile demezdin.zamanla kendini tanıdıkça aşarsın merak etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…