Kızlar Hamamı....

vaytım görlüm söle bakim kıprpsta hava nasıl oluyo aralık ayında balayı yapçes orda :asigim:
Canem aralık mı dedin ? tühh keşke yazda gelseniz balayı için.. deniz kum güneşş ohh..
ama illa ben kocişimle koyun koyuna ısınacam dersen sen bilirsin hehe ama soğuk yani.. sizin soğuğunuza göre nasıl bilmem ama bizi üşütüyor kaydirigubbakcemile3
evde girersem tanışırız işteyim şimdi hadi hepiniz kib
Tamam çok sevinirim.. hade git evciğne sağ salim öptüm a.s.

burda 15 cm kar var bacum yerlerde hava buzzz gibin
anamm kıyamam üşümüşgel ben seni ısıtam yivrum aklinialirimsmile
oyy yavrımmmmmm sağoll .... burda kar yağmıyor mesela.. 5 10 yılda bir o da dağın eteklerine.. onlarda yere düşer düşmez eriyor kaydirigubbakcemile3

iyi saatte olsunlar da mı burda ..offf ama ben kaçıyorum..işim var accık..sora yine gelirim.akşam görüşelim kızlarrr

evet bullim yağdıı kazasız belasız yağdı.. yağsın yağsın ben severim yağmuru :asigim:

bullım nasıl bildim ama oraya yağmur yağdığınısempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3
jean nerdesn kız sen cuma gunu mersine gidiiim ben :gitme:

magarına bulli yedin mi you_know ? duyman lazım ..
hemen hemen herşeyi bilin :))))))

hee nerden bildin gı yağmır yağdıgını :1shok:

teşekkürler canım oh bende öğrendim you_know gördün mü zemuszemus git bebişin annenle barıştın o zaman dimi?işin mi var dolaşmak için mi gitceksiniz?

kocişin aklı basına gelsin die gidiiiim kıbrısa gidip geldigimde pek bi özlemişti şimdide özlesin bakalım evet ben sana anlatmadım dimi annemle konustuk yazarım özelden bi ara
fatosum bilmem mi girnede biyer var tam o meydanda merkezde bira flnda var orada yemiştim

ama hellimli daha cok seviom bazen baska bi peynir var nor mu ne onu sevmiyorum hellimli favorim bide çakiztez bide mücendra seviiiimcokacimcoook

bullimlerim toplucana kıprısa gidelim yav ,you_know yemiş biz de yiyelim banane :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…