Kızlar Hamamı....

benim işlerim çok bugün kızlar o nedenle çok giremiyorum.akşam da evde işler birikti onları yapacağım..hava da kasvetli..
asinaz umarım iyi sonuçlar alırsın..dinlen biraz ailenin yanında..

topic durgun sanki bilmiyorumkismile
bende yeni geldim eve kızlar nabersiniz

geldim geldim şekerler..müge naber kuşşş..
diloş niyee sıkıliiii canın..yola çıkıyosun ya yarın ondandır.kocanı özlemişsindir şimdidenakliniali
rimsmile

abla hani su göğsüme pierncing taktırmamı istio kocam diyen varya erkekmiş ve kazenle msnde konustum ona sorun fln demiş kazende yalanlamıs banlamıs konuyuda kapatmıs diger konusundada eşim yazın denizde aç göğsünde güneşlensin diyip bikinimin üzerini çıkarttırıo fln demişkaydirigubbakcemile3

kazenide gördüm diyo bide alsanaalsanasmile
iyiyim ablam şükür,yu know ne zaman yolculuk

eevet ya kazenle cam de görüştüm yazmış..olada bilir.kazen erkek sanmıştır.açmıştır kamerayı kız da..güvenlik nedeniyle olabilir böyle şeyler ama elif demek istedi sanırım kız.okudum diğer mesajları da pek bi kocasını anlatan kişilikti.üstsüz bile güneşleniyormuş eşinin yanında.ıyyy benim ex keserdi adamı walla..bikinime bile kızardı..alsanaalsanasmile

olurmu öyle şey ne demek üsttüz güneşlenmek :olmaz:
koca dediğin maço olcak biraz dimi ama korucak kollıycak :jeyyar:

mügecimm yok maço demiyim de eee dozunda da kıskanacak tabi..çok geniş adam da sevmem ben..ortası iyidir.ben nerde ne giyeceğimi bilmiyor muyum derdim ona.susardı.belirli seviyelerde kadınlarız..çok da karıştırmam hayatıma..ben zaten sınırlarımı bilirim:.

mügecimm yok maço demiyim de eee dozunda da kıskanacak tabi..çok geniş adam da sevmem ben..ortası iyidir.ben nerde ne giyeceğimi bilmiyor muyum derdim ona.susardı.belirli seviyelerde kadınlarız..çok da karıştırmam hayatıma..ben zaten sınırlarımı bilirim:.

aynen :lepi:
hem kadının söyletmemesi lazım adamında geniş adam olmaması lazım delikafadulden

canınmı sıkkın bakim senin mirmirmirmir
unutma bizi sakın gidince,çabuk geliver benneyaptımki

evet biraz sıkkın mügem havadan herhalde kasvetli ya sıkıcı

aman benimde öyle ya,senelerdir ben her perşembe moralim bişey bozulur ağlarım biliyomusun,liseden beri böyle :sinifsinif:
bugünde bolca gözyaşı döktüm işte :gitme:

dün doğum günüydü benimkinin,çok güzel geçti olumunekankayizsmile
ama bugün tersimizdenmi kalktık bilmem gerginlikle başladık güne :mymeka:
içime atıyodum zaten annemede canım sıkılmıştı koyverdim yani... :1no2:

Back
X