Kızlar Hamamı....

[B]görmeyen kızlar için veriyorum tekrar.arkadaşlar sayıyı tutturamazsak anahtarlıklarımız yapılamayacak.başvuru yapın.öle pahalı bişey değil.htıra kalır..zemuszemus[/B]

gördüm şimdi okudum hepsini yaa çok güzel olmuş kıskandım XD güzel arkadaşlık kurmuşsunuz ben kutlayamadım malesef artık gelince kutlarım bende . o gece bizim pc bozuk format attım hem o saatte izin vermezler ki bana babam oturuyor pc de o saatlerde XD

niye izin vermesinler XD

geç vakitte net o kadar masum olmuyor canım.ayrıca uyku daha önemli senin için,kitap falan okuyarak uyuyabilirsin..ayyy anne modu işte idare et..

kürklü anahtarlık için o yukarda verdiğim linki tıkla canım..bak var orda ama sayıyı toplayamadıkları için iptal olma durumu var.bi kişide bi kişidir.bi bak istersen.

baktım demin baktığım halde sormuştum
zaten bebek var pc nini sesine uyanıyor diye kaldırıyor bizimkiler en fazla 10 a kadr duruyorum
idare etmeme gerek yok kötülüğüme bişi söylemediğiniz sürece annede ablada olsa sıkıntı yapmam hoşuma gider hatta söylenenler . Yeni fikirlere hep açıcığım XD

ee bravo..iyi cesaret 45 yaşından sonra.anneni kutluyorum.ne güzel kardeşin değil çocuğun gibidir o şimdi..ayy mıncıkla benim için onu olur muu

olmuş meltemcim..çok ama çok tatlı maşallahh..ben de istiyorum bi tane daha.annenden cesaret geldi bana da..:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…