Kızlar Hamamı....

ayy yavrum bunların içi geçmiş kimsecikler uğramıyo valla lmaz:
nazarmı değdi bize ne oldu :sm_confused:
doğumgünü parti falan yaptık tabi milletin gözü kalmıştır... :jeyyar:

evet ya neden böyle olmus bura 2 gundur kimse yazmamıs dogru duzgun

canlarımmm günaydın...evet iki gündür pek uğrayamadınız.ben geldim arasıra ama çok yoğundum.akşam da oğluş geldi.sarmaş dolaş uyumuş kalmışız..o nedenledir ki mazeretim önemli.ama sizelbet mahkemeden kurtuluşunuz yok..klava:
amonra da çok ihmal etti burayı..elbet cezanız kesilecek..
nazar da değmiş olabilir tabi..şahane bi kutlama yaptık diloşa.gözü kalanların gözü çıksıınnnn

günaydın... abla ihmal sebebim hafta sonları evde pc olmamasından kaynaklı biliyosun. bi de rahatsızım bu aralar oturamıyorum pek. cumartesi doktora gitti. hem endoskopi hem kolonoskopi yapılacak bu perşembe günü

canım canımmm..iyi aldın tarihini.sevndim.hadi hayırlısıyla yaptır bakalım bi an önce de tedavisine başlansın.biliyorunm canım evden giremediğini..takılıyoruz işte..
özledik muhabbetlerimiz de ondan..
kaydirigubbakcemile2

boşver canım ya zorlama kocanı..inana ben keşeke olmasa diyorum.bazen öyle bi takılıyorum ki işler hep kalıyor..oğlum da öyle..aslında pek de iyi bi şey değilmafoldumben

günaydın ablacım kardeşim iyi o yaramaz durur mu yerinde sanki ameliyat olan başkası oturmuyor yerinde :) bende iyiyi ablacım sen nasılsın

yok sormadım sorsamda anlayacağını sanmıyorum
ama onu her duyduğumda ilk gün anlamadım ya o rezilliğime gülüyorum :roflol:
kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…