Kızlar Hamamı....

KKda bir şiddet olayına şahit olacaksınız kızlar,lütfen gözlerinizi kapatın lmaz:

Ben:sen benim sevgililer günümü kutlamazsın hee..:1ninca:
O:yapme etme sevgilim vallahi birdaha olmayacakeyvahedigeldismile
ben:sana demiştim...seni baştan uyarmıştım...
o:ya ama şey ehem ühem kem küm....:tomato: yapma...vurma...acı bana!!:Saruboceq:
ben:Acımak yok uleynnn,erkek milletine ölümm:mymeka:
o:ahhhh...söz veriyorum hergün gül göndercem sana,hergün hediye alıcam sanabilmiyorumkismile
ben:mesele hediye değil,ama ben sana napıcamı bilirim..
o:yoksa....yoksaa..??:1shok:
ben:evet...evet...nihahaaahhah yaşasın kötülük!!guclubacismile
o:naaayıııırrrr!!akannehir
bendunsun oglııımmm...heheheaklinialirimsmile

oh bee..hırsımı aldım..

aman yürüyüş yaptık sonra balık alacaktı bana aradık aradık bütün akvaryumcuları bulamadık istediğimiz gibi kaydirigubbakcemile3
mama yedik sonra evlere dağıldık.mümkün olsa dışarıda çıkmazdım felaket kalabalıktıi heryer bilmiyorumkismile

bu ne ya.gelen bi kelime yazıp çıkmış.len geyik topiği burası..niye hiç buluşamıyoruz.okuyanların hepsini bu akşam 22.30 da bekliyorum.mazeretler dolmuştur..kabul etmiyorum hiç bişeyi..
gelmeyenin velisini arayacağı ona görealsanaalsanasmile

bilmemki ablam haberim yok bilmiyorumkismile
mesaj attm ezelden sonra gel diye ama kenanın etkisinden çıkıpta gelirmi bilmiyorum aklinialirimsmile

ay ben bugün çok yoruldum sabahtan beri okuldaydım o 5 katı kaç kez indim çıktım sayamadım valla siz ne yaptınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…