Kızlar Hamamı....

amonra düşünce gücüne inan canım.hepimiz iyi dileklerimizi gönderiyoruz.mügenin annesine gönderdik ve hiç bişeyi çıkmadı.senin de öyle olacak inşallahhh

neyse ben cıkıyım mügüşünde neti gitmiş benimde randevum var bayanssulusmile

eğer netim müsaade ederse gelicem artık iyice canımı sıkmaya başladı bu kablonet :mymeka:

bekledim ama gecede kimse gelmedi buraya...
bugünde bişi kaçırmamışım netim sağolsun hala arızalı..
bide sırtım tutulmuş oturamıyorum bile..
öpüyorum hepinizi..

mügecimm merhaba..
ben de hastayım..bi kaç gün girenem heralde..
bilgisayara uzun süre bakamıyorum bu aralar..
hepinizi öpüyorum ..sizi seviyorum..
özel hayatım düzene giriyor sağlığım bozuluyor.bu nasıl şey ya..
bu arada amonracımm umarım sonuçların iyi çıkmıştır..bizi habersiz bırakma can
ımm

günaydın bebekler..ne oldu hiç biriniz girmiyorsunuz..
jean benim bi baş dönmem var..geçmeyen.o nedenle.sonra ayrıntılı yazarım
hepinizi öpüyorum

günaydın abla. vertigo mu var sen de sürekli baş dönmesi iyi değil ya orta kulak da bişey var ya da nerolojik. benim sonuçlar temiz çıktı ama doktor takibe aldı 6 ay da bi kolonoskopi yapıcaz dedi. bağırsak da bi doku yapısı bozukluğu varmış habis bişeye çevirebilirmiş de ihmal edilirse ama takip edicez ilaçları içicez irtibat halinde olucaz dedi. tabi ben inanmadım sonuçları bi de müdürlükteki bütün doktorlara gösterdim içim rahat etti.

canımm çok ama çok sevindim.gözün aydın.takiplerini ihmal etme canım..
benim baş dönmemin nedenini bilemiyorum canım.biraz daha iyiyim bugün.boyun veya sırt ağrısından olabilirmiş.önemli bişey olmayabilir.ama dediğin gibi kulaktan da olabilir.dha önce orta kulak iltihabı geçirdim.haftaya baktıracağım hepsine.miğde bulantım geçti..baş dönmem de azaldı.mevsim dönüşü de olabilir.hormon tahlili de yaptıracağım..hayırlısı artık

gerçekten çok sevindim canım ya.iki gündür girmeyince acaba mı dedim..face de de göremedim seni.aslında biliyordum temiz çıkacağını..
benim biraz psikolojik te olabilir canım..ama yine de tahil falan yaptıracağım..kafayı takmamaya çalışıyorum..b de sigarayı bırakabilsem:gitme:

aman nazar değdi yine hepimize mafoldumben
paradoks kulağa mutlaka baktır ondan baş dönmesi yapıyo olabilir.
Amonracım çok sevindim geçmiş olsun canım özelden m atmıştım cevap vermedin bilmiyorumkismile
benimde belim tutuk işte :sinifsinif:

ben sana misafir sayfana profile yazdım canımcım ya ziyaertçi mesajlarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…