Kızlar Hamamı....

tamam canım ararım şimdi mi sorsam yoksa çarşamba mı?iptal etsem parayı alabilir miyim acaba

parayı vermezler ama bileti iptal edip başka güne alabilrisin ama onunda zamanı var 1 gün önce falan yapman lazımdı galiba ara bi sor bakalım emin olmak için

tamam canım haklısın bi sorayım ptesiye alabilirim galiba ama o zaman havalar nasıl olur ki?

bu soğukda iyi gelir dedim hepinize çay ,simit ve peynir getirdimmmm buyrun afiyet olsunnnn

tamam canım haklısın bi sorayım ptesiye alabilirim galiba ama o zaman havalar nasıl olur ki?

yani havalar artık bundan daha iyi olmucak kannımca böyle gider karadeniz hele ki doğı karadeniz genlede hep böyle olur. gözünü karartıp gidicen ya da baharı beklicen yavrukuşum

meterolojiye bakıyorum ancak perşembe düzeliyor hafif kar ve yağmurlu 6 dereceye çıkıyor ancak,ama c.tesi baktığımda salı düzeliyordu güneşliydi bugün baktım tahminler değişmiş ne yapacağım ya perşembe yola çıkacağım şimdiden mi arayayım?

ben de sizi özledim canımm..hay allah ya..şimid daha çok üzüldüm şu bilet olayına.inan suçlu hissetdiyorum kendimi

yok ablacım senle ne alakası var kısmet değil demekki benim gitmem,bi aksilik çıkınca mecbur son güne kadar bekleyeyim bakalım çarşamba hava nasıl olcak

kızllllar kk nın en guzel gelinini seçiolar ne diosunuz katılayımmı

Back
X