Kızlar Hamamı....

ay onlara neymiş be..kızkuru olcam ben de..hayalim bu.on kedi ve ben mutlu mesut yaşıycam.istemiyorum koca moca de..bi daha da konuşmaa..üstüme iyilik sağlık be.
ailende mi sıkıştırıyor bu konuda seni..ondan mı bunaldın haa

ben de katılmayı düşünüyodum ama dilek katılıyo vazgeçtim oylar bölünmesin

saçmalama..katıl hemen..bak bi kere cino ve you-know aynı yarışmaya katılmıştı.sendin dimi cino yanlış mı hatırlıyorum..bölüşüp veririz ne olacak ki.
katıl,katıl,katıl...amonra lütfennnnkaydirigubbakcemile

nereus canım başkalarının lafıyla yaşasaydık ne olurduk bir düşün,herkesin bir doğrusu var bırak o gerikalmışları bence yani bende öyle yapıyorum aklının uymadığı kişilere derdini anlatma hem çözüm bulamazsın,hem kafan karışır,hemde ileride bu sözlerini sana karşı kullanabilirler mümkün olduğunca o konularda bu tür insanlarla diyaloğa girme bence ne hissediyorsan onu yap hem hayatta herkes evlenecek diye bir şey de yok

olur böyle şeyler canım teyzem benim yiğenini mi özledin sen olumunekankayizsmile

ay onlara neymiş be..kızkuru olcam ben de..hayalim bu.on kedi ve ben mutlu mesut yaşıycam.istemiyorum koca moca de..bi daha da konuşmaa..üstüme iyilik sağlık be.
ailende mi sıkıştırıyor bu konuda seni..ondan mı bunaldın haa

ahh keşke kestirip atabilsem işyeri sahibi olur kendileri
yok onlarda bana bırakıyorlar
akıllarına yatınca söylüyorlar

nereus canım başkalarının lafıyla yaşasaydık ne olurduk bir düşün,herkesin bir doğrusu var bırak o gerikalmışları bence yani bende öyle yapıyorum aklının uymadığı kişilere derdini anlatma hem çözüm bulamazsın,hem kafan karışır,hemde ileride bu sözlerini sana karşı kullanabilirler mümkün olduğunca o konularda bu tür insanlarla diyaloğa girme bence ne hissediyorsan onu yap hem hayatta herkes evlenecek diye bir şey de yok

canım yok ben zaten dert anlatma evli olmadığımı biliyor konuşuyor işte kendincee
kimseyi konuşturmamya gayret ediyorum ama konuşuyor işte bazı boşboğazlar

iyi oldu anlatmam ferahladım
benim gibi düşünenler çok ne güzell Şeniz Şeniz

yiğenimm özlemem mi..:gitme:

nereus amann salağa yat işte..sefkilin var mı ki???

yok kıızz bilmiyorumkismile boshayallersmile
belki olsa avuturdum kendimii boş laflara kafamı takmazdım alsanaalsanasmile
:roflol:

amonra keşke anlatsayydın :teselli:

anladım canımm en kısa zamanda düzelir merak etme
içini ferah tut ve sigarayı bırak çok kötüü bir alışkanlıkk
:olmaz:

amonra bebeeem neyin var müge yeni yarısma en guzel gelin opuyorumnanaktan

evet gitti amonra bende gelin yarısması için foto duzenliodum ayyy cok kararsız kaldım

Back
X