Kızlar Hamamı....

benim bu adama hayranlıgım neden ileri geliiii acaba anlamadım opuyorumnanaktan ay ne kadar yalancıyım dimi kız

demiştim..psikopata bağladı yine..offff..kendine gel canım..o star sen çakma star.siz ayrı dünyaların insanısınız..hem o benimm bi kerem..önden büyükler...alsanaalsanasmile

ayyy ben senin gülüşünü yirim oyyy yirim o agzını yirimsempatiksalakcinni
546220080813020140447.jpg

demiştim..psikopata bağladı yine..offff..kendine gel canım..o star sen çakma star.siz ayrı dünyaların insanısınız..hem o benimm bi kerem..önden büyükler...alsanaalsanasmile

yürü git len :oklava: bak buyugumsun die saygımı bozmuyorum kibarca küfür ediorumnaniknanikdelikafadulden

cidden çok içten gülmüş..çok da seksi adam hee..neyse ayıp olmasın konuyu kapayayım..çıkıyorum ben canikom.yarım saat sonra burda buluşalım

abla sankim her an kötü içeriğe basacagım bir durum olusacak gibime geliiiiibilmiyorumkismile

yok ablam altta biri okuuudı nıckı fln garip yine birileri bişi yazcak sandım

ayyy at barınagımı aldım havuzda gece yapcam 12 de böğürtlenlerim olcak toplayınca

napiyosunuz bakimm gece kuşlarııı
şuan kanatlandım uçuyorum ben mutluluktan :asigim:

you_know canım benim senin sayende neler oldu neler keki yaptım sevgilime verdim evde topluca yemişler herkes çok memnun dedesi bakayım gelinim ne yapmış demiş :)kardeşi anneannesi falan satın alınan kekler gibi demişler kayınvalidem susmuş o beğense bile ben yaptım diye bir şey demezmiş yemiş sadece bir şey dememiş

Back
X