Kızlar Hamamı....

nası yaaa mügeeee parti yarın akşam dı haniiii...ay ben yanlış anlamışım..doğumgünün kutlu olsun bebeğimmmm..ama önce ben kutladım faceden yine dee ohhh olsun..

sevgili dostlar..
bugün canımız arkadaşımız you knowun doğungünü...bizim için çok değerlisin ve seviliyorsun bunu bil canım.. olumunekankayizsmile
her ne kadar uykucu olsada diğer arkadaşlarımız ben onları temsilen bu organizasyonu yürütüyorum kaydirigubbakcemile3
umarım bu yaşın sana tüm güzellikleri getirsin canım,
bütün mutluluklar seninle olsun..
eşinle,ailenle,dostlarınla sevgi dolu sağlıklı bir yaş olsun... :kedi:

iyi geceler xir
yaaa partide tek kaldım bende gidim bari kenanda gitti bilmiyorumkismile bu arada kenan dogulu yerine imirzalıoglunu tercih ederdimzemuszemus

nası yaaa mügeeee parti yarın akşam dı haniiii...ay ben yanlış anlamışım..doğumgünün kutlu olsun bebeğimmmm..ama önce ben kutladım faceden yine dee ohhh olsun..

faceden senmi attın mesaj bakmadım bende ama gec kaldın partiye alsanaalsanasmile şaka şaka hoşgeldiiiiiiiiinaklinialirimsmile

aferin yani ablam dedim ya 12de gel diye kaydirigubbakcemile3
yinede içine doğmuş geldin burdasın aklinialirimsmile

bak organizayona görüyomusun kaydirigubbakcemile4

sevgili dostlar..
bugün canımız arkadaşımız you knowun doğungünü...bizim için çok değerlisin ve seviliyorsun bunu bil canım.. olumunekankayizsmile
her ne kadar uykucu olsada diğer arkadaşlarımız ben onları temsilen bu organizasyonu yürütüyorum kaydirigubbakcemile3
umarım bu yaşın sana tüm güzellikleri getirsin canım,
bütün mutluluklar seninle olsun..
eşinle,ailenle,dostlarınla sevgi dolu sağlıklı bir yaş olsun... :kedi:

ayyyy cok sevdim partimi cok

hepinize yani ikinizekaydirigubbakcemile3 çok çok çok teşekkürleropuyorumnanaktan ben izninizle uyuyayım çok şarap kaçırmısın mügem:içelim: yarın erken kalkmam lazım kutladıgım en guzel dogum gunuydu :lepi:
öpüyorum hihoyyyt

canım dileğim..k.k ya geldiğim günden bu yana sen ve diğer kızlar acı,tatlı anlarımızda birbirimize destek olmaya çalıştık..bazen kızdık,çoğunlukla güldük.bir çok tanıdığa anlatamadıklarımızı birbirimize anlattık.güvendik.bildik ki başımız sıkışsa o bir tık ötemizde..kapısı da gönlü de bize hep açık..
Bugün senin doğumgünün tadını çıkar..küçük şeyleri kafana takma..seni seviyoruz.bunu unutma..nice senelere bebeğimmm..
olumunekankayizsmile

iyi gecelerr canımmm opuyorumnanaktan
paradoks konuşma yapacaktı ama yarın okursun artık kaydirigubbakcemile5

canım dileğim..k.k ya geldiğim günden bu yana sen ve diğer kızlar acı,tatlı anlarımızda birbirimize destek olmaya çalıştık..bazen kızdık,çoğunlukla güldük.bir çok tanıdığa anlatamadıklarımızı birbirimize anlattık.güvendik.bildik ki başımız sıkışsa o bir tık ötemizde..kapısı da gönlü de bize hep açık..
Bugün senin doğumgünün tadını çıkar..küçük şeyleri kafana takma..seni seviyoruz.bunu unutma..nice senelere bebeğimmm..
olumunekankayizsmile

:lepi: :lepi: yapmış bilee...budur iştee olumunekankayizsmile
seviyorum hepinizi hadi uyuyun artık :1closedeyes:

olumunekankayizsmile

ablammmmm biliosun bugunu :sinifsinif: gercekten cok cok sevindim sizin gibi özellikle senin gibi dostlarım var artık 4 aydır yasadıgım sehirde biliyorumki her zaman yanımdalar sizi çok ama çok seviyorum:sinifsinif: ay cok duygulandım mügemm ellerine saglıkkkkkk:sinifsinif:

biliyosun canım bir telefonun yeter.gel abla al de..her ne olursa..yalnız değilsin bu şehirde..kapım sana hep açık..olumunekankayizsmile

ablammmmm biliosun bugunu :sinifsinif: gercekten cok cok sevindim sizin gibi özellikle senin gibi dostlarım var artık 4 aydır yasadıgım sehirde biliyorumki her zaman yanımdalar sizi çok ama çok seviyorum:sinifsinif: ay cok duygulandım mügemm ellerine saglıkkkkkk:sinifsinif:

ben bilmiyorum konuyu ama olsun :1closedeyes:
bi gün uzun uzun konuşuruz artık.. olumunekankayizsmile
sanalda bu kadar oluyo işte idare edicen tatlım,nice senelere... :lepi:

inşallah seneye gerçeğinide yaparız sositososito

ay kızlar duygulandım ben walla.ne tatlı böyle.bazen ailemizden en yakınımızdan beklediğimizi sanalda buluyoruz.artık tanışalım bizz...bamyasız kutladık bu geceyi.reelde yeriz artıkınaklinialirimsmile

ay kızlar duygulandım ben walla.ne tatlı böyle.bazen ailemizden en yakınımızdan beklediğimizi sanalda buluyoruz.artık tanışalım bizz...bamyasız kutladık bu geceyi.reelde yeriz artıkınaklinialirimsmile

cidden öyle oldu ablacım çok kaynaştık,günlük hayattaki sıkıntıları üzüntüleri bi burda sizlerle unutuyorum.
sevgi pıtırcıkları olduk bu gece kaydirigubbakcemile3

Back
X