Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nası yaaa mügeeee parti yarın akşam dı haniiii...ay ben yanlış anlamışım..doğumgünün kutlu olsun bebeğimmmm..ama önce ben kutladım faceden yine dee ohhh olsun..
nası yaaa mügeeee parti yarın akşam dı haniiii...ay ben yanlış anlamışım..doğumgünün kutlu olsun bebeğimmmm..ama önce ben kutladım faceden yine dee ohhh olsun..
sevgili dostlar..
bugün canımız arkadaşımız you knowun doğungünü...bizim için çok değerlisin ve seviliyorsun bunu bil canım.. olumunekankayizsmile
her ne kadar uykucu olsada diğer arkadaşlarımız ben onları temsilen bu organizasyonu yürütüyorum kaydirigubbakcemile3
umarım bu yaşın sana tüm güzellikleri getirsin canım,
bütün mutluluklar seninle olsun..
eşinle,ailenle,dostlarınla sevgi dolu sağlıklı bir yaş olsun... :kedi:
çok çok güzel olmuş müge ellerine sağlık..ben de bi konuşma yapıcam azzzz sonra
canım dileğim..k.k ya geldiğim günden bu yana sen ve diğer kızlar acı,tatlı anlarımızda birbirimize destek olmaya çalıştık..bazen kızdık,çoğunlukla güldük.bir çok tanıdığa anlatamadıklarımızı birbirimize anlattık.güvendik.bildik ki başımız sıkışsa o bir tık ötemizde..kapısı da gönlü de bize hep açık..
Bugün senin doğumgünün tadını çıkar..küçük şeyleri kafana takma..seni seviyoruz.bunu unutma..nice senelere bebeğimmm..olumunekankayizsmile
canım dileğim..k.k ya geldiğim günden bu yana sen ve diğer kızlar acı,tatlı anlarımızda birbirimize destek olmaya çalıştık..bazen kızdık,çoğunlukla güldük.bir çok tanıdığa anlatamadıklarımızı birbirimize anlattık.güvendik.bildik ki başımız sıkışsa o bir tık ötemizde..kapısı da gönlü de bize hep açık..
Bugün senin doğumgünün tadını çıkar..küçük şeyleri kafana takma..seni seviyoruz.bunu unutma..nice senelere bebeğimmm..olumunekankayizsmile
ablammmmm biliosun bugunu :sinifsinif: gercekten cok cok sevindim sizin gibi özellikle senin gibi dostlarım var artık 4 aydır yasadıgım sehirde biliyorumki her zaman yanımdalar sizi çok ama çok seviyorum:sinifsinif: ay cok duygulandım mügemm ellerine saglıkkkkkk:sinifsinif:
ay kızlar duygulandım ben walla.ne tatlı böyle.bazen ailemizden en yakınımızdan beklediğimizi sanalda buluyoruz.artık tanışalım bizz...bamyasız kutladık bu geceyi.reelde yeriz artıkınaklinialirimsmile