Kızlar Hamamı....

ben de öyle pis uyurum ki yolda. daha otobüse biner binmez istanbuldan çıkmadan dalarım uykuya molalarda zor kaldırırlar beni. hayırdır sen neden gidiyosun bi sorun mu var canımcım

yok cnm neden sorun olsun şükür yok bişi öle gidiom bide ehliyet işim vardı gitmişken onuda hallederim
mp3 sevmiom ben tlfnum her görevi göriiiii
olumunekankayizsmile

kızlar ben cıkıyorum öpüyorum hepinizi beni unutmayın en kısa zamanda dönecem

you_know canım mutlu yıllar sana kocaman :nazar: kimse inanmaz bu yaşına :)akşam kızlar yokluğumu aratmamış çok güzel geçmiş doğum günün iyi yolculuklar kalbimiz seninle bu arada avatarın süper bana spider man'in öpücüğünü hatırlattı :asigim: amelie de artık kızarmış kutlayacak çok şeyimiz oldu anlaşılan çok çok öptüm tekrar nice yıllara :1hug:

cinomm akşam gelmedin sen.çok eğlendik biz..ama seni de özledik yanii.amonrayı da diğer kızlarıda...kaydirigubbakcemile3

selam hatunlar nasılsınız bakemmolumunekankayizsmile
abblam uğurladıkmı yu knowu yoldadır şimdi :gitme:

bu arada tam giriyorum sormaya fırasatım olmuyor you_know nereye gitti bir yere gitti gibisinde bişeyler okumuştum en son

aaa meltem you-knowun doğumgününü kutladık önceki akşam..bence o sayfalara bak.çok şekerdi.mersine gitti canım ailesinin yanına.

anladım cnm bilsem bende kutlardım patronum sağ olsun bi bırakmıyor gelip gidip bakıyor dünde çoçukları burdaydı onlardan oturamamdım

Back
X