Kızlar Hamamı....

ablası benim oğlum artık adam oldu ya..arkadaşız biz onunla.yok bana bir tane yeter..allah olmayanlara versin tatlım

amin ablacım da tek bırakma çoçuğu bir tane kardeş ver =)
benim kardeşim geçenlerde bu bebek haliyle ameliyat oldu =(

ay canım benim.neyse çok a önemli değil.genelde erkek bebeklerde oluyor bu..çok geçmiş olsun,kıyamam:ecrin_bebek:

saol ablacım bizim ailede genetik ondan da oldu sanırım
daha önce annem 2 kere babam bi kere bi küçük kardeşim bi
kere şimdi de bebek oldu iyileşti

aaaa topiciğimiz öksüz kalmış,yetim kalmış..kızlarr hepinize devamsızlıktan o vericem heee...nerdesinizzz.sesimi duyan hemen gelsin.yoksa:mymeka:

ay ablacım yarına sertifika sınavım var çalışmam lazım size bi iyi akşamlar deyip kaçayım dedim mazur görün beni mafoldumben

tamam mügiş..sen affedildin.sınav herşeyden önemli.ama diğerlerinin mazeretleri de senin ki kadar geçerlidir umarımkaydirigubbakcemile3

o allegria zaten bağrımıza bastık yolunu gözledik hiç uğramıyo bile :dilcikar:
yu knowda hemen unutuverdi zaten burayı kaydirigubbakcemile3

allegriya yazdım özelden.işte net sorunu varmış.gece de çok gelemiyormuş,film falan izliyormuş.aşık o aşık..
diloş a ne oldu.çiftliğine bakmış,ekmiş biçmiş..face de gördüm..ama buraya gelememiş.hesabı sorulacak mı..elbetteeeealsanaalsanasmile

allegriya yazdım özelden.işte net sorunu varmış.gece de çok gelemiyormuş,film falan izliyormuş.aşık o aşık..
diloş a ne oldu.çiftliğine bakmış,ekmiş biçmiş..face de gördüm..ama buraya gelememiş.hesabı sorulacak mı..elbetteeeealsanaalsanasmile

:olmaz: çok ayıp çok...
doğumgünü partisi düzenlemeyi bildiğim gibi bi mahkeme ortamında yargılamada düzenlerim.. :1closedeyes:

mahsalonu1.jpg

mahkeme1.jpg

süper olmuş her zamanki gibi mügem.geldiklerinde kuralım bu mahkemeyi.hadi saat 22 yi geçti.ders çalışmamak için bahane bulma..hemen çıkıyorsun.öğren de gel(uymadı ama idare et canikom)kaydirigubbakcemile3

tamam ablam devam şimdi opuyorum çok kaydirigubbakcemile4
buralar sana emanet kaydirigubbakcemile3

Back
X