Kızlar Hamamı....

hımmm..ameliee verdiğin bilgiler için teşekkür ederiz.
şimdi de istanbul menkul kıymetler piyasasının durumunu öğrenmek için mikrofonu you-know a uzatıyoruz..
o ezelden beri orda yaşar..her bi şeyi bilir..söz side you-know..kaydirigubbakcemile5

hımmm..ameliee verdiğin bilgiler için teşekkür ederiz.
şimdi de istanbul menkul kıymetler piyasasının durumunu öğrenmek için mikrofonu you-know a uzatıyoruz..
o ezelden beri orda yaşar..her bi şeyi bilir..söz side you-know..kaydirigubbakcemile5

ezel mi nerde nerde aklinialirimsmileaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

ayyyyy deliriomuyum abllaaaa doktora götür beni
ya kızlar takas makas baktımda bend şimdi ben diyorumki dolabım etiketli ama giyilmeyen kıyafetlerle dolu yada 1 kere fln giymişim onları versem buradan ihtiyacı olana yada isteyene fln nası yapcam kine

ayyyyy deliriomuyum abllaaaa doktora götür beni
ya kızlar takas makas baktımda bend şimdi ben diyorumki dolabım etiketli ama giyilmeyen kıyafetlerle dolu yada 1 kere fln giymişim onları versem buradan ihtiyacı olana yada isteyene fln nası yapcam kine

bende baktım güzel şeyler var bi iki..
neyle takas ediliyoki bunlar akannehir
koy sende diloş yer kaplamasın dolabında aklinialirimsmile

sakla samanı gelir zamanı bebek..
verme bence..ben herşeyimi dağıtırım..o kadar çok ki verdiklerim insanlara ..paradoks butik derlerdi kızlar bana..ama şimdi arıyorum..çalışınca kıyafet yetmyor inan..sakla bi gün lazım olur..çok gözden çıkardıklarını ver yakınlarına..bu lafımı da dinle..bari bi lafımı dinle..(şaka gülümmm
)

he he sakaymıs :dilcikar:
ya vermiiiim diyorumda 6 kapılı dolabımı abla kociş sadece 1 kapısını kullanıo :tomato:
bakıorum ayyy nasıl almısım bunu giymem fln diorum bazılarıda guzelde sıkılmısım fln yada bi modelden renk renk hihoyyyt cantalarıma fln bakıom kociş nasıl delirio bunlar ne ya die renk renk ayakkabı canta napim benimde hastalıgım bu

öle bebeğim ..kadınız hepimizde var o hastalık..ben evlenmeden önce aldıklarımı saklardım artık annemden..o kadar manyak alışveriş hastasıydım..evlenince stresten al al..dolaplar taşardı.alıp unuttuğum kıyafet ,ayakkabı çanta olurdu..
şimdi de yoğun iş temposu..her gün farklı giyin derken dolaplara sığmıyorum..ama inan verdiklerimi arıyorum bazen..
çok yaramayanları ,modası geröekten geçenleri ayır..ver...

iyi geceler mügüş
abla yazık valla acıyorum artık kendimede kızıyorum bazen neden aldım sanki die ama görünce içimde kalacagına alayım diyorum belki ihtiyacı olan fln vardır nereye verilirki böle şeler bilmem buraya sölim bari kızlar ister belki
bende annemden saklardım ya dedemlere götürürdüm tek tek eve sokardım

iyi geceler mügüş
abla yazık valla acıyorum artık kendimede kızıyorum bazen neden aldım sanki die ama görünce içimde kalacagına alayım diyorum belki ihtiyacı olan fln vardır nereye verilirki böle şeler bilmem buraya sölim bari kızlar ister belki
bende annemden saklardım ya dedemlere götürürdüm tek tek eve sokardım

iyi ver de kurtul..oyyy çok seksi oldu bu..sırnaşık şey

kime verimaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

abla baktım bakmadımmı yazdım bile yorumumu öğlenkaydirigubbakcemile3

Back
X