Kızlar Hamamı....

hastaneden yahu alsanaalsanasmile sinir oldum böyle bi sistem yapıcaksan hiç yapma daha iyi.. :mymeka:

davylan da vururum kovaylan da ablayım ben..
ne randevusu müge..ne oldu kii sana..
evet diloşşş vereydi iyiydi biliyommmkaydirigubbakcemile5

ben çıkıyorum bacılar..iyi uyuyun..
iyi bakın kendinize..iyiki varsınız.. olumunekankayizsmile

kaydirigubbakcemile3 ayyyy dedim en sonun da bu kız nereye takılıyorsa oraya gidem de bari kendisiyle ilgili haberleri yazdıklarından öğreneyim,mesajlarına girdim ahanda kendimi burada buldum.
Canım sıkkın ama önce senin nasıl olduğunu öğrenmek istiyorum,hala moralin bozuk mu yavru kuşum?

neyim mi var anacım neyim yok ki :( benim bu gıcık nişanlım şimdi de kendi soyadımı kullanmama kafayı taktı,geçicen sen onu diyor,yok öyle bir şey diyor sen bana söyledin mi falan.Ya nasıl canımı sıktı sana anlatamam gülüm ya,oysa nikah tarihini alırken ben ayrıca kızlık soyadımı kullanmak istiyorum diye kağıt imzaladım ayrıca bu tartışmaya açık bir konu değil ki bu bayanın kendi tercihine kalmış bir şey,nasıl isterse öyle olur,uff bir kapris yaptı ki dün akşam sorma gitsin.Bakalım ne olacak bilmiyorum ama asla değiştirmem yani böyle olacak ben öyle istiyorum.Ne bileyim belki çok feministçe gelebilir ama biz 3 kız kardeşiz erkek yok bizde ve ben kendi soyadımı da kullanmak istiyorum.Yani böyle bir şey için bana nasıl tavır alabilir ki.

ne alaka ya sen zaten onuda kullanacaksın bunuda nişanlına sinir oldum he zırttan pırttan üzüo seni aman boşver imzalamıssın artık geri dönüş yok bi güzelde kullanacaksın soyadını cnm

ne alaka ya sen zaten onuda kullanacaksın bunuda nişanlına sinir oldum he zırttan pırttan üzüo seni aman boşver imzalamıssın artık geri dönüş yok bi güzelde kullanacaksın soyadını cnm

kaydirigubbakcemile3 bak bunu iyi söyledin gerçekten zırttan pırttan üzüyor,aman bir suratsızlık yaptı dün yani al o beynini patlat yani.Hımmm kızlarla buluşacak mışsın buradan,oldu canım oldu,sen düğünüme de gelmezsin zaten :sinifsinif: mafoldumben

alınganlık yapma alsanaalsanasmile emin ol senle görüşelim dediğim gibi burdanda dioruz daha bişi yok yani belli bişi hem sende gelirsin bulusursak cnm kızlar cok tatlı tanıssan bi

haksız mıyım dileğim ya lütfen söyle

haksız deilsin tabi nişanlına cok kızıyorum cok hadi insan sinirlenir fln ama bu sacma seylere kızıo kutu olayında oldugu gibi sanki sen onun soyadını kullanmayacaksında alsanaalsanasmile

Back
X