Kızlar Hamamı....

of sende he baska bişi soruom antibiyotik önceden içmiştim acaba ondan mı sey olmadım tam o gune geldi ya

heeee..ulen ne şaşkoloz bi gündeyim.olur ama bence en önemlisini unuttuk.hava değişimi.ondandır ondan..kedidir o kediii

blackbabygirlvo8.jpg

böyle bişi olsun... :roflol:

kızım ben esmerim bana benzer olursa ama yok valla mersin dönüşü bamya yesem hemen ne cabuk belli olcak ama valla abla antibiyotik içmiştim bogazım agrıodu ondan kesmiş olabilirmi mersine gittim gledim orada hava sıcaktı fln burda soguk ya eeee hamile olsam belirti yok

istemem yan cebime koy yanii..
kızım heee..aferin ablaya hem de..süresiz hamilelik cezası aldınız hanfenduuu

bişi soruoz yardım istioz ooo herkes kendi aleminde mafoldumben
bende istiyorumki benim yasadıklarımı sizde yasayınmafoldumben

ya ben dua et olmayayım diom o attıgım mesajlar bosa gitti herhalde müge alsanaalsanasmile

kızım seninkilerle nasıl büyüsün bogulur mazallah:umursamaz:
ablaaa sen biliiinmi biz mügüşle hepo mesajlasıoz sabah gunaydın gece iyi uykularzemuszemus kanki olduk biz olumunekankayizsmile ama benim şu işime bi çözüm bulun yawww olmaz şimdi bebiş gelemez :gitme:

kıskanmam ı gerke şimcik kankigilleri..ağlıyorum şu anda..bana niye mesaj yazmıyosunuzzz(ulen az yazın yoruluyom yaşlı kadınım ben)

diloş sen bizi jinekolog sandın heralde.öledir dedik işte.tecrübelerimizi sunduk.hava değişimi didik.bamyayı yerken düşünecektin..gazdır o..bebk diğil göbektirrrrrraklinialirimsmile

senin tel işe yönlenik ya o bakımdan paradoks bacım ablam zemuszemus

bizde düzelltik durumları hayırlısıyla..maşallah diyiverin.. bayanssulusmile

Back
X