Kızlar Hamamı....

ay eşimde bugün 2 defa beni aradı normalde iş yoğunluğundan pek arayamaz. bak şimdide vicdan yapıyo bana. yada ansını götürmek için zemin etüd çalışması yapıyo ya.

ağırlığını koy bence. para kolay mı kazanılıyo. bizim analar ihtiyaçları olsa ölse de istemezler zor durumda kalmayalım die. şunların yaptığına bak sen

valla ne diyeyim arsız kadın. hiçbişeyden almıyoda, sakız gibi yapışıyo. geçen hafta telefonla aramış beni kızım ortada ne varki hiç beni aramıyomusun diye. nerdeyse diyecektim senden yana yenilmiş koca bir kazık var daha ne olsun. sonra dedimki niye senin oğlun benim annemi kaç defa arıyoki bende seni arayayım. herkes kendi annesini arasın mutlu mesut geçinelim. utanmaz ya.

bugün nasılsın canım?pazar günü kuzenimin nişanı var evde nişan yapacaklarmış haber verdiler heyecanlandım :)darısı başıma ,amin kaydirigubbakcemile3

bi gelmedim kaynanaları şikayet etmişsiniz benimki iyi olsa bari ben sulu gözlüyüm tutamamda hemen ağlarım sinirlenince bile

kızlar bugün sinirim geçmiş halde keyfim yerinde çünkü ankarada hava çok güzel ve hiçbişey keyfimi bozamaz.

eşimi işten cıkardılar kızlar dunden beri cok kötüyüm bugun geri gitti dua edi,n ne olur geri alsınlar çağırmıslar

ınşallah tekrar alınır? dua ediyoruz sizin için canım ya? en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruzolumunekankayizsmile

Back
X