Kızlar Hamamı....

günaydın kızlar? know hayırdır ne olmuş ben anlayamadım.olaya fransız kaldım.bilmiyorumkismile niye canın sıkkın?

gelişme fln yok canım evde öyle oturup duruyor bana sarıyor sıkıntıdan ben yine adet olmadım sn bilirsin bak ben duzenli deil zaten adetim ocak ayının sonunda oldum yani subatın2 si gibi fln bitmişti normalde mesela 2 ay 24 unde fln olurum 3.ay 15 inde olurum işte subatta olmadım martın 15 inde oldum ama 2 defa test yaptım negatif cıktı o aksam hastalandım zaten biliodum 15 inde olacagımı ama işte şüphe vardı bak martın 15 inde oldum ya bu ay 24 unde 26 sında olurum diodum ama olmadım daaa hamile deilim biliorum yani hiiiiç belirti yok göğüslerimde hafif şiş ama önceden şişince 2 gun gecmez adet olurdum bu aralar canımda sıkkındı stres fln hamile kalma ihtimalimde yok bana bişi söle yaa

canım yeni gördüm yazdıklarını. kadın-doğuma gitmişmiydin. anlattıklarına göre polikistik over olabilir sende. yada herşeyi stres yapan bir yapın varsa oda olabilir. gerçi şu an zaten streslisin e bide hava değişimi normal yani ama sürekli böyle düzensizse doktora gidip hormon filan baktırmak lazım.

ama böyle gecikmezdi adetim her ay olurdum ama duzensizdi işte anlattıgım gibi 2 aydır böyle oluo bugun test yapcam ama hamile deilim biliorum inş deilimdir ya benim evlenmeden öncede böyleydi adetim doktorada gittim evlenince duzelir sorun yok dedi ultrasondan fln baktı böbreklerimde bişiye fln baktı tamda hatırlamıyorum ama sorun yok dedi ama bakalım yine doktor yolu görünüo bana

canım ihmal etme bide elinden geldiğince doğal şeylerle beslenmeye çalış. biliyosun çoğu besinde malesef hormonlu ve katkı maddesi var. bunlarda bayanlarda tüylenme, erkekler gibi göbek bölgesinde yağlanma ve adet düzensizliğine sebep oluyor. ve elinden geldiğince moralini yüksek tutmaya çalış. biliyorum içinde bulunduğun durum zor bir durum ama inan herşey yerine geliyor ama malesef sağlık yerine gelmiyor. sonrada ben niye bu kadar herşeyi kafaya takmışım diye pişman oluyorusn. kendimden biliyorum. hiçbirşeyi takma, Rabbimin izniyle herşey hallolur inşallah.

Back
X