Kızlar Hamamı....

ooo mügüş hanım seni burda görmek ne büyük bi şeref.. ayklarına küller dökmek kırmızı halılar semek lazım..
hoşgeldin canım nasılsın

ooo mügüş hanım seni burda görmek ne büyük bi şeref.. ayklarına küller dökmek kırmızı halılar semek lazım..
hoşgeldin canım nasılsın

o şeref bana ait :1closedeyes:
şaka bi yana giremiyorum artık hiç üzülüyorum da elimde değil..:1no2:
iş çok yoğun sınavlara 15 gün kaldı skıntıdayım çok yetişmeye çalışıyorum sizde ne var ne yok.. olumunekankayizsmile

gelmedim seker çarşamba yada perşembe inş gelmeye niyetim yokta biizmkiler şüpheleniii

bayblissin maşasını aldım mügüş ben 40 liraya gg den çok da süper iş görüyo çokparalar vermeye gerek yok

kız ben rowentanın maşasını aldım 30 liraya teknosadan sempatiksalakcinni
postiş almayı düşünüyorumda bakıyorum şimdi nerden alabilirim diye.

o kızlar valla coşmuş bu topik. ne güzel ya. bende saç düzleştiricisi arıyorum arkadaşlar braun'dan şaşma diyolar.

o kızlar valla coşmuş bu topik. ne güzel ya. bende saç düzleştiricisi arıyorum arkadaşlar braun'dan şaşma diyolar.

ben e2 mi ne ondan vardı ama çok ince geldi plakaları saç kafada çok olunca
bende kardeşime verdim sonra kardeşime avondan hediye arçelik gelmiş o da bana onu verdi attım bi kenara lazım olduğunda bi kullanayım dedim süper iyiydi.

boyu hemen hemen bu kadar saçlarımın bilmiyorumkismile

115.jpg

şu aslı enverin saçlarınada bayılıyorum ya böyle maşa yapmaya çalışıyorum hep boshayallersmile

ya bu kızın yüzü de yuvarlak ben de böyle istiyorum yok sana gitmez diolar. bu hatunun yüzü sanki çok ince
kıskandım mı ne

Back
X